Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві тривають учнівські олімпіади

У Мукачеві тривають учнівські олімпіади

Минулого тижня у Мукачеві відбувся другий етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови, німецької мови та екології. Також було проведено перший етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель Року" в номінації образотворче мистецтво, а 11 листопада змагалися вчителі із зарубіжної літератури. Про це повідомила начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Катерина Кришінець-Андялошій.

ВІДЕО ДНЯ

За її словами, цієї неділі в Мукачеві пройдуть олімпіади з економіки, французької мови, біології, історії, а також Всеукраїнський конкурс імені Тараса Григоровича Шевченка. Окрім того, минулого тижня школи та дитсадочки міста долучилися до святкування днів святого Мартина. Дошкільнята та учні виготовляли ліхтарики, обов’язковим елементом яких була мішковина.

Читайте також:
Інцидент у школі в Мукачеві: що накоїли двоє учнів
Реклама

Щодо спортивних змагань, то 9 листопада у місті відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань "Чотири оберти Сюча", в яких взяли участь спортсмени з усієї України. Також Катерина Кришінець-Андялошій заявила, що цьогоріч свято випускника і випускний бал відбудуться в один день. "Дату проведення цього масштабного свята обіцяють повідомити пізніше", – підсумували у Мукачівській міськраді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно