Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси

15 листопада в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ), на базі готелю "Five Palm Jumeirah" в Дубаї, проходив відбірковий етап конкурсу краси "Miss Europe Continental-2019", участь у якому взяла і 21-річна красуня із селища Дубове, що на Тячівщині, Андріана Декет.

ВІДЕО ДНЯ

Для Андріани це була перша спроба заявити про себе як модель та можливість перевірити свої сили у престижному конкурсі краси на міжнародному рівні. І хоч дівчина не дійшла до фіналу, однак гідно представила Україну та отримала свій перший безцінний досвід у фешн-індустрії.

Читайте також:
Дівчина із Закарпаття виборола корону на світовому конкурсі краси
Реклама

Як потрапила закарпатка на міжнародний конкур краси та чим її вразив Дубай,читайте у матеріалі.

– Андріано, розкажи, будь ласка, як ти потрапила на конкур краси "Miss Europe Continental-2019"?

Реклама

– Мені завжди хотілося спробувати свої сили у подібних конкурсах краси, однак досі нагоди це зробити не мала. На початку вересня в Інстаграмі натрапила на рекламу конкурсу "Miss Europe Continental-2019" у Дубаї з запрошенням молодих дівчат взяти участь у он-лайн кастингу до участі в конкурсі. Я вирішила спробувати, тож надіслала організаторам портфоліо з фото- та відеоматеріалами про себе. Через деякий час отримала запрошення до участі в конкурсі та контракт, який без вагань підписала.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 01

– Коли ти прибула до Арабських Еміратів?

Реклама

– Після того, як я дала згоду на участь у конкурсі, мені надіслали білети на літак. Я мала змогу обирати звідки здійсню виліт – з Праги чи Києва. Я обрала аеропорт Праги. Прибути до Арабських Еміратів мала 10 листопада, оскільки конкурсу передувала кількаденна підготовка. Тож 9 листопада з Дубового до столиці Чехії приїхала автобусом, а вже ввечері вилетіла до Дубаю. В аеропорту Дубаю мене зустрів представник конкурсу, який супроводив до готелю "Five". Так само зустрічали й інших конкурсанток.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 02

– Скільки всього моделей пробували свої сили у конкурсі?

– Загалом, 20 дівчат віком 18-25 років різних національностей. Деякі дівчата вже тривалий час мешкають у Арабських Еміратах, а частина, як я, приїхали з інших країн. Окрім мене, були ще дві українки, однак вони наразі проживають у Дубаї. Нас розселили по двоє моделей у номер. Я проживала з дівчиною з Білорусі, з якою ми дуже здружилися.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 03

 

– Як проходила підготовка до шоу-програми?

Реклама

– Першого дня учасниці та організатори конкурсу лише познайомились. А вже наступні дні були розписані до дрібниць. Щодня ми мали тематичні фотосесії. Так, другого дня шістьох дівчат разом зі мною було відібрано на рекламну фотосесію мережі готелів «Five», також було знято відеоролики. Третього дня частина дівчат мали зйомки в купальниках на прибережжі готелю, інші – у коктельних нарядах, серед них була і я. Ще одна фотосесія була на яхті, там ми рекламували марки та бренди спонсорів конкурсу.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 04

Для нас була організована й екскурсія містом, а ще ми відвідали косметичний салон, де пройшли б’юті-процедури. Останні три дні перед конкурсом нас готували до головного шоу, власне, конкурсу, тож по 12-15 годин на день з нами працювали спеціалісти, що вчили дефілювати на сцені та правильно демонструвати себе та одяг. Про кожну дівчину було знято відео та змонтовано ролик.

Організатори конкурсу були турботливі, дружня підтримка була і між конкурсантками. Однак я відчувала деякий дискомфорт через те, що не володію на достатньому рівні англійською мовою, а спілкування між організаторами та дівчатами було виключно англійською.

– А чим запам’ятався конкурсний день?

– Конкурс проходив у приміщенні готелю "Five Palm Jumeirah". Глядачам прийти на шоу-програму можна було тільки за запрошенням, а тому аудиторія була невелика. Судили конкурсанток поважні та відомі люди Арабських Еміратів.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 05
Реклама

 

Саме шоу складалося з трьох виходів моделей. Спочатку дівчата демонстрували свою красу у сукнях з національними арабськими мотивами. Друге дефіле було в індійському стилі (готував голлівудський дизайнер Ріна Дхака), під час цього виходу на екрані сцени транслювався промо-ролик, де кожна учасниця розповідала про себе. І наостанок ми виходили у вечірніх сукнях від відомого дизайнера Поля Аттеу. Всі сукні були індивідуального покрою, окрім того, кожен образ моделей стилісти доповнювали дорогоцінними прикрасами бренду "Joko".

Читайте також:
Мукачівка представлятиме Україну на світовому конкурсі краси

 

Мати змогу приміряти такі вишукані речі, а ще дефілювати на головній сцені Арабських Еміратів – для мене вже було великим щастям. Тож жодних переживань чи побоювань, що не отримаю перемогу, не було. Я просто насолоджувалась участю в шоу-програмі.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 06

Конкур краси у Дубаї був значущою подією для країни, тому він привернув увагу й мас-медіа. Зокрема, шоу-програму он-лайн транслював відомий канал FаshiоnTV. Згодом те, як проходив конкурс, покажуть ще два провідні арабські канали.

Реклама

– Чи вдалось тобі вразити журі?

– Від членів журі я почула схвальні відгуки, однак моя участь у шоу закінчилась на першому етапі конкурсу. До півфіналу з 20 учасниць було відібрано 8 дівчат, до фіналу дійшли тільки 3 з них. А переможницею стала француженка.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 07

– Що дав тобі конкурс?

– Я здобула колосальний досвід. І хоч не перемогла, однак спробувала свої сили на міжнародному рівні. Це додало мені впевненість у собі й стимулює розвиватись надалі. Після конкурсу отримала кілька пропозицій взяти участь у рекламних фотосесіях від дизайнерів одягу. Однак я відмовилася, бо не хочу працювати у Арабських Еміратах. Хочеться бути ближче до дому – маю намір розвивати модельну кар’єру в Чехії.

– Успіхів тобі та здійснення мрій. Дякую за цікаву розповідь.

Дівчина із закарпатського селища потрапила на престижний конкурс краси – 08
Реклама

Нагадаємо, 4-річна закарпатка здобула титул "Міс Україночка".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно