Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У "Закарпатгаз Збуті" оприлюднили важливе повідомлення

У "Закарпатгаз Збуті" оприлюднили важливе повідомлення

Для закарпатців, які придбали газ в рамках акції "Твоя енергонезалежність", при розрахунку вартості спожитого газу діє правило "меншої ціни". Це означає наступне: листопадова ціна газу на загальних умовах (ціна постачальника зі спеціальними обов’язками) є вищою, ніж та, за якою був придбаний газ за акцією, а тому споживачам об’єм спожитого газу у цьому місяці обліковуватиметься за меншою (акційною) ціною.

ВІДЕО ДНЯ

У такому випадку споживач оплачуватиме тільки вартість доставки газу. Жодних заявок у цьому випадку споживачу подавати не потрібно. Рахунок за доставку споживач отримає на свою поштову адресу. Якщо споживач зареєстрований в "Особистому кабінеті", то самостійно зможе сформувати собі відповідний рахунок.

Однак, якщо споживач вирішить не використовувати акційний газ, а "притримати" його на наступні місяці, існує й інший варіант. Такий споживач може заповнити відповідну заявку, яка розміщена на сайті Товариства "Закарпатгаз Збут".

Реклама
Читайте також:
"Нафтогаз" підвищив ціну на газ для населення відразу на 14,7%

 

Реклама

Заповнену коректними даними заявку слід надати Товариству до останнього дня поточного місяця. Зробити це можна у зручний спосіб: самостійно через "Особистий кабінет", або звернувшись у Центр обслуговування клієнтів, або за допомогою електронної пошти [email protected].

"Споживач може самостійно вирішувати, коли і скільки газу йому використовувати. Наприклад, у листопаді він може взагалі не використовувати акційний газ. Або ж використати лише частину газу в якості акційного, а частину — на загальних умовах (за повною вартістю). У такому разі в заявці він повинен вказати у відсотках, який обсяг газу у листопаді планує використати за акційною ціною. Заявку на листопад можна подати до 30 листопада. На інші місяці опалювального сезону — до останнього дня кожного місяця", — пояснила директорка ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

Якщо у споживачів виникають питання з приводу використання газу за акційною ціною чи оформлення заявки, слід звертатися до контакт-центру за телефоном: (0312) 42-47-04. Дзвінки приймаються з 08:00 по 20.00 (без вихідних).

Реклама

Нагадаємо, ціна газу для населення Закарпатської області у листопаді 2019 року становить 7,07 грн за 1 куб м газу. Ціна так званого акційного газу становить 5,99 грн за 1 куб м. Вартість доставки такого газу у листопаді становить 1,04 грн за 1 куб м.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно