Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Важкохворий мукачівець отримає з міського бюджету мільйон на лікування

Важкохворий мукачівець отримає з міського бюджету мільйон на лікування

Важкохворий мукачівець отримає з міського бюджету мільйон на лікування

Мукачівець Михайло Рубан, який кілька років поспіль бореться з важкою недугою, отримає на лікування з міського бюджету один мільйон гривень. На сесії Мукачівської міської ради депутати погодили збільшення бюджету програми «Додаткового соціально-медичного захисту мукачівців» на 2019-2020 роки на один мільйон гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Михайло має складне онкогематологічне захворювання і потребує термінової трансплантації автологічних стовбурових клітин. Загалом, таке лікування обійдеться родині у понад 100 тисяч євро. Сім’ї вдалося зібрати менше половини від необхідної суми. Оперативне втручання заплановано на кінець грудня. Наразі, фахівці управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради підготували проект рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради про надання матеріальної допомоги Рубану Михайлу у сумі один мільйон гривень. Засідання виконавчого комітету відбудеться 10 грудня 2019 року.

Читайте також:
Життя восьмирічної дівчинки опинилося під загрозою
Реклама

Попередньо, внесення змін до програми і збільшення обсягів фінансування на один мільйон гривень було погоджено фінансовим управлінням, юридичним відділом, відділом економіки. Проєкт цього рішення схвалив виконавчий комітет Мукачівської міської ради. Відтак, його розглянули й погодили на постійній депутатській комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Мукачівської міської ради та постійній депутатській комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та екології.

Сесія Мукачівської міської ради остаточно затвердила додаткове виділення одного мільйона гривень, які й будуть скеровані на допомогу Михайлу Рубану. У Мукачівській міськарід зауважили, що інформація про стан здоров’я Михайла Рубана оприлюднена за попереднім погодженням.

Реклама

Нагадаємо, закарпатців благають допомогти врятувати життя однорічної дівчинки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно