Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Подарунки на Новий рік: що подарувати дітям, жінці, чоловіку, батькам, начальнику та колегам

Подарунки на Новий рік: що подарувати дітям, жінці, чоловіку, батькам, начальнику та колегам

Подарунки на Новий рік: що подарувати дітям, жінці, чоловіку, батькам, начальнику та колегам
Новий рік – одне із найулюбленіших свят. У цей час прийнято тішити рідних, близьких та колег по роботі маленькими сюрпризами. Обрати подарунки на Новий рік не так-то і легко. Тому ми підготували кілька ідей новорічних подарунків.

Новорічні подарунки – справа індивідуальна, але ви повинні розуміти, що вони відображатимуть ваше ставлення до людини протягом року. Ставтесь до вибору подарунків відповідально і не відкладайте все на останні дні. Зазвичай перед Новим роком нагромаджується багато справ і людині властиве бажання купити щось "для галочки". Але ми пропонуємо не відкладати все на потім, а вже зараз визначитись, кому і що подарувати на Новий рік.

ВІДЕО ДНЯ

Читайте також:  Новий рік 2021: рік якої тварини буде за східним гороскопом

Подарунки дітям на Новий рік

Наймолодшій дітворі віком до 1 року можна подарувати метрику-постер, на якій зазвичай зображають прізвище та ім’я дитини, певні знакові дати із життя немовляти (можна вказати дату, коли, приміром, прорізався перший зуб або слово, яке перше вимовила дитина та інше). Такий подарунок буде не лише відмінною пам’яткою для батьків, а й чудовим спомином для самої дитини, яка гідно оцінить батьківський подарунок у зрілому віці.

Реклама

Подарунок дитині має бути особливим

Подарунки на Новий рік: що подарувати дітям, жінці, чоловіку, батькам, начальнику та колегам – 01
Реклама

Дітям віком від 1 і до 3 років прийнято дарувати розвиваючі іграшки, ігрові килимки, крісла-гойдалки. Чудовим подарунком буде також фотосесія. Саме в цей період діти ростуть дуже швидко, тому батьки, природно, хочуть закарбувати їх на світлинах милими крихітками.

Дітям передшкільного віку можна подарувати машинки, якщо це хлопчик, або ляльку, якщо ви шукаєте подарунок для дівчинки. Ці речі ніколи не вийдуть із моди і вони принесуть малечі чимало радості. Хлопчики також обожнюють різних супергероїв, самокати, велосипеди. Для дівчаток підійдуть у якості подарунків лялька з масою аксесуарів, гімнастичний комплекс, різні розмальовки та ін.

Дітям віком 5-7 років варто придбати конструктор, який розвиває фантазію та логічне мислення, магнітну дошку, абетку, що говорить, набір для малювання або якийсь музичний інструмент.

Реклама

Трохи старшим дітям сподобається спортивний інвентар, абонементи в басейн чи кіно, настільні ігри та ін.

Новорічний подарунок чоловіку або хлопцю

Якщо ви знає чим захоплюється чоловік, то вам простіше буде обрати презент. Хобі чоловіка або хлопця вкаже на область подарунка або принаймні  дасть орієнтир в якому напрямку вибирати його.

Що ж подарувати чоловіку або хлопцю? Ось кілька ідей:

  • Якщо у чоловіка є автомобіль, то чудовим подарунком буде відеореєстратор. Всі автолюбителі знають, що на дорогах бувають різні інциденти, тому краще, щоб все було записане.
  • Бездротові навушники. Сучасні чоловіки дуже активні: вони ведуть ділові перемовини, займаються спортом, багато подорожують. І даний подарунок є універсальним презентом, до того ж, дуже корисним.
Читайте також:
Новорічні привітання 2022: красиві короткі привітання з Новим роком
  • Смарт-годинник. Цей тип подарунку особливо сподобається чоловікам, які займають спортом. Функціонал таких пристроїв дозволяє встановити чималу кількість програм для тренування та бути таким собі персональним тренером.
  • Гра у пейтбол. Практично всі чоловіки люблять активні ігри. Відмінним подарунком для хлопця стане можливість позмагатися у вправності та влучності із друзями під час гри у пейтбол.

Подарунок жінці або дівчині на Новий рік

Що подарувати жінці або дівчині хвилює абсолютно всіх чоловіків. Розпочнемо із "традиційного" – прикрас. Даний подарунок оцінять абсолютно всі жінки та дівчата. Вони просто обожнюють сережки, намиста, персні. Приємне враження може справити і якісна біжутерія, що пасує вашій жінці або дівчині згідно з її стилем.

Реклама

Жінки обов’язково оцінять старання чоловіків у виборі новорічного подарунку

Подарунки на Новий рік: що подарувати дітям, жінці, чоловіку, батькам, начальнику та колегам – 02

Якщо ви знаєте вподобання жінки, тоді можна подарувати парфуми. Даний презент несе в собі певну частку ризику, адже якщо вибирати парфуми наздогад, можна помилитись і подарувати не ті, що пасуватимуть вашій обраниці.

Це ж саме стосується косметики. Якщо ж ви вирішили зупинитись на даному подарунку, то маєте бути впевненими у вподобанні жінки.

Із незвичних презентів можемо порекомендувати подарункові сертифікати. Приміром, в SPA-салон. Що може бути краще, ніж релакс у спа-салоні із набором оздоровчих та розслаблюючих процедур. Повірте, даний подарунок стане для дівчини справжньою казкою.

Подарунок батькам

Не знаєте що подарувати батькам на Новий рік? Ось кілька варіантів:

  • Побутову техніка, про яку мріяли тато і мама. Можливо, це мікрохвильова піч або новий пилосос. Відмінним подарунком буде також соковижималка.
  • Теплий плед.
  • Підписку на улюблену газету. Зазвичай, люди старшого покоління люблять читати не сучасні електронні ґаджети, а традиційні паперові газети.
Реклама

Подарунок шефу на Новий рік

Подарунок начальнику завжди заводить в тупик. Завжди вагаєшся, що подарувати керівнику: щось серйозне, виважене, чи навпаки – щось розважальне. Тут в першу чергу потрібно розуміти, що навіть найбільш строгий начальник, як і всі, зачарований магією новорічних свят. Тому новорічний подарунок шефу може бути більш компромісним.

Здивуйте керівника оригінальним подарунком

Подарунки на Новий рік: що подарувати дітям, жінці, чоловіку, батькам, начальнику та колегам – 03

Якщо ваш керівник чоловік, то гарним презентом буде ділова сумка-валіза. Зверніть увагу, що її форма, фасон і колір повинні вписуватись у стиль керівника.

Чудовим подарунком для шефа буде іменна флешка, бездротова мишка, картина з гарним пейзажем, яку він зможе повісити в офісі. Відмінним подарунком на Новий рік для керівника буде також іменний блокнот та красива ручка з його ініціалами.

Якщо ж ваш керівник жінка, то ми пропонуємо подарувати елітні сорти кави або чаю. До того ж, ви зможете припіднести цей подарунок у розкішній подарунковій упаковці. 

Читайте також:  Гороскоп на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку. Що очікувати від року Бика

Реклама

Якщо жінка-начальник цінує затишок і ексклюзивні речі ручної роботи, то можна обрати унікальні пледи або покривала з натуральних матеріалів.

Якщо ви знаєте вподобання своєї керівниці, то можна подарувати пару квитків на концерт улюбленого артиста або ж на виставу у театрі.

Подарунки колегам на Новий рік

Колеги – це люди, з якими ви проводите більшість часу. Тому подарунок для них повинен нести певний символізм або ж показати вашу турботу про них.

Зробіть колегам подарунок на новорічному святі і вас цінуватимуть ще більше

Подарунки на Новий рік: що подарувати дітям, жінці, чоловіку, батькам, начальнику та колегам – 04

Універсальним подарунком на Новий рік може слугувати термокружка.  Незалежно від того, надають ваші колеги перевагу гарячій каві або ж охолодженому чаю, подібна річ завжди знадобиться. До того ж, вона дуже зручна. Її можна брати з собою як в офіс, так і на прогулянку.

Відмінними тематичними подарунками для колег можуть бути рукавички, шарф, плед, іменні чашки.

Реклама

Трохи сміливішим подарунком може стати пляшка вина. Але перед цим ви повинні з’ясувати смакові вподобання колеги.

Ну і незамінне – якісний ланч-бокс для тих, хто полюбляє домашню їжу. Але не даруйте їх порожніми. Наповніть його печивом чи цукерками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно