Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Продаж будівлі у центрі Мукачева викликав неабиякий резонанс

Продаж будівлі у центрі Мукачева викликав неабиякий резонанс

Продаж будівлі у центрі Мукачева викликав неабиякий резонанс
ВІДЕО ДНЯ

У Мукачеві триває приватизація комунального майна. Наразі черга дійшла до будівлі ММКП Мукачівводоканал, що знаходиться у самісінькому серці міста – на площі Кирила і Мефодія, 7.

Продаж будівлі у центрі Мукачева викликав неабиякий резонанс – 05
Реклама

Аукціон планують провести 19 грудня зі стартовою ціною 8.517.000,00 грн. + 20% ПДВ. Продаж цього приміщення затверджений пунктом 18 додатку № 1 рішення сесії № 1578 від 31.10.2019 року у складі нежитлових приміщень площею 679,70 кв.м.

Читайте також:
У Мукачеві розгорівся скандал, пов’язаний із родиною Балоги
Реклама

Однак навколо продажу цієї будівлі виникає чимало запитань. Як зазначає мукачівський громадський активіст Павло Мельник, 30 листопада оголошення про продаж об’єкту було опубліковане, однак площа будівлі складає всього 510,3 кв.м.

"Куди ділися 169,4 кв.м., визначені рішенням для продажу? Тобто, теоретично можливий інвестор, який переможе в аукціоні і сплатить за нього більше 10 млн., матиме проблеми, бо рішення сесії не відповідає умовам продажу. Такий аукціон буде визнаний недійсним судом за позовом будь-якої особи, і тоді не одним інвестором для міста стане менше, – розповідає Павло Мельник. – Чи це сплановано, якщо переможцем виявиться особа, не лояльна до чиновників? Більше того, об’єкт який продається не існує в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Тобто, нежитлове приміщення, визначене рішенням сесії за адресою Мукачево, площа Кирила і Мефодія, 7 продати не зможуть".

Вочевидь, міська влада продовжує свою політику на роздерибанення майна громади міста. І такі речі викликають чимало питань, зокрема, щодо доцільності подібних дій.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно