Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Із нового року право на пільговий проїзд отримають усі мешканці Мукачівської ОТГ

Із нового року право на пільговий проїзд отримають усі мешканці Мукачівської ОТГ

Із нового року право на пільговий проїзд отримають усі мешканці Мукачівської ОТГ

Усі жителі Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади, які мають право на пільгове перевезення та пільговий телефонний зв’язок, зможуть реалізувати таке своє право завдяки Програмі забезпечення прав окремих пільгових категорій громадян з числа жителів Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади на пільговий проїзд та пільговий телефонний зв’язок на 2010-2022 роки.

ВІДЕО ДНЯ

Програма розроблена відповідно до Бюджетного Кодексу України, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 року № 354, постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.1994 року № 555, статей 26, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Читайте також:
Проїзд у маршрутках Мукачева незабаром може коштувати 7 гривень
Реклама

Реалізація програми дозволить забезпечити виконання законів у сфері соціального захисту певної категорії громадян і сприятиме зменшенню соціальної напруги шляхом виконання гарантованого чинним законодавством України пільгового перевезення окремих категорій громадян та надання їм пільг на абонентну плату за користування телефонним зв’язком.

Як повідомляють у Мукачівській міськраді, загальний обсяг фінансування програми на три роки складає 37 050 тисяч гривень. Відповідно по 12 350 тисяч гривень щороку.

Реклама

Нагадаємо, побачене в маршрутці "Мукачево-Ракошино" обурило людей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно