Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу поліцейські зупинили 8 нетверезих кермувальників

За добу поліцейські зупинили 8 нетверезих кермувальників

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Перечинському районах. Ще 6 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

У Мукачівському районі на автодорозі між селами Верхній Коропець-Куштановиця ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував без належних документів і в стані алкогольного сп’яніння житель села Бабичі Мукачівського району.

Читайте також:
П’яний водій в’їхав у бензоколонку: фото з місця події
Реклама

 

Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,36 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Реклама

У селі Зарічево Перечинського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», про водія якого повідомили в поліцію небайдужі громадяни. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння і не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, п’яний водій скоїв ДТП на Іршавщині. Загинула 17-річна дівчина Оксана.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно