Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Співачка із Закарпаття здивувала зізнанням

Співачка із Закарпаття здивувала зізнанням

Під час зйомок новорічного шоу "Привіт, 20-ті!" на телеканалі "Україна" популярна співачка із Закарпаття Alina Pash розповіла, які дивні речі робила в своєму житті.

ВІДЕО ДНЯ

Вишукану та позитивну красуню – такою Аліну Паш звикли бачити глядачі, навіть у новорічному шоу "Привіт, 20-ті!" артистка вразила стильним образом та неймовірним номером з популярним музикантом Pianoboy. За словами співачки, вона не соромиться часом бути кумедною. А в ексклюзивному інтерв’ю журналістам телеканалу "Україна" співачка згадала про кумедний випадок, який трапився з нею на вокзалі.

Читайте також:
Закарпатка Аліна Паш виконала реп під час гімну України на Ході Гідності
Реклама

"Я пам’ятаю, як якось на вокзалі… билася головою у стіну. Просто я тоді була вражена пригодами Гаррі Поттера, як ви знаєте, за сюжетом там треба було стрибнути у стіну, щоб потрапити у Гоґвортс. І я так само шукала шлях у Гоґвортс. Знайшла чи ні, історія вже замовчує, але зараз це смішно згадувати".

До речі, за словами співачки, на вокзалах вона себе почуває спокійно на відміну від колег-артистів, які бояться бути ошуканими.

Реклама

"Слухайте, мене навіть циганки сприймають за свою. В нас вже є й секретні фрази… Які? Не скажу, ви що, бо потім скажуть, що секрети видаю", – сміючись, поділилася артистка.

Та крім жартів, якось у потязі Alina Pash чекала доленосна зустріч.

"Взагалі в потягах їздити завжди дуже весело – чого варта традиція розкладати курку, яйця, які пахнуть на весь вагон… Так, часом люди хроплять, ну що ти вже поробиш. Але якщо крім жартів, якось у потязі я познайомилася з кимось із своїх друзів – випадково, але ми спілкуємося досі, тож і так буває", – розповіла Alina Pash.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно