Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Моторошні ДТП, які сколихнули область минулого року

Моторошні ДТП, які сколихнули область минулого року

Щороку окрім хвороб та стихій сотні тисяч людських життів забирають аварії та дорожньо-транспортні пригоди. "PMG.ua" зібрало ДТП, які минулого року найбільше шокували закарпатців.

ВІДЕО ДНЯ

 ДТП в Ужгороді за участі Іванни Костраба

Широкого резонансу набула аварія, що сталася 15 червня в Ужгороді. Мешканка Сваляви, Іванна Костраба, керуючи авто «Porsche Cayenne», не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем «Ford Focus» під керуванням 32-річного ужгородця. Потерпілий у аварії Олександр Костюк довгий час знаходився у комі. 21-річну свалявчанку затримала поліція. На щастя, Олександр чоловік прийшов до тями.

Аварія між селами Ганьковиця і Неліпино на Свалявщині

29 липня на трасі Київ-Чоп зіткнулись зіткнулися два авто: вантажівка «DAF», під керуванням 26-річного мешканця Чернігова та автомобіля марки «Volkswagen Tiguan». Внаслідок зіткнення фуру відкинуло в кювет, вона миттєво загорілась. Шофер ледь встиг вибратися з кабіни. Водію автомобіля та двом пасажирам позахляховика пощастило менше — вони загинули.

Реклама

ДТП у селі Кам’янське Іршавського, внаслідок якої загинула 8-річна дівчинка

14 жовтня близько 8 вечора машина наїхала на 8-річну Марійку на повороті. Від удару дівчинку відкинуло на кілька десятків метрів. Того вечора чоловік разом із донькою пішов у гості. Дитина відійшла гратися до воріт, а батько тим часом на подвір’ї розмовляв із родичами. За словами очевидців, машина їхала на великій швидкості.

ДТП, в якій постраждала вагітна жінка-поліцейська

9 листопада між селом Кам’яниця Ужгородського району та селом Ворочево, що на Перечинщині трапилась аварія. 41-річний мешканець Львова, керуючи автомобілем «Renault», рухаючись в напрямку села Ворочево, під час обгону допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки «Mercedes». Внаслідок ДТП постраждала вагітна жінка-поліцейська: отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритого перелому середньої третини лівого стегна, відкритого перелому лівого наколінника, травматичного вивиху основних фаланг правої стопи та тупої травми живота.

Реклама
Читайте також:
В Україні хочуть суттєво змінити правила складання іспиту на водійські права

Аварія біля села Мідяниця, Іршавщина

13 листопада на відрізку дороги Мукачево-Рогатин, між населеними пунктами Мідяниця та Дунковиця Іршавського району сталася аварія за участю автомобілів Audi 100 та Fiat Scudo. Внаслідок автотрощі водій та пасажир легкового автомобіля Audi 100 загинули на місці. Ще п’ятеро людей – четверо осіб, що знаходилися в автомобілі Fiat (жителі Виноградівського району),  та один пасажир Audi, отримали тілесні ушкодження.

Аварія, в якій загинули два молоді закарпатці

19 листопада, у селі Підвиноградів сталась аварія із летальним наслідком. Водій автомобіля "Mercedes-Benz W124" не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою. Внаслідок ДТП загинули два малоді закарпатці – 29-річний Михайло Шманьо та 27-річний Артур Томіч. 

Реклама

Смертельна аварія на Іршавщині

14 грудня область сколихнула новина про загибель 17-річної дівчини із села Бронька, що в Іршавському районі. Близько 4 ранку у селі Луково на повороті "Volkswagen Passat" виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з бетонною автобусною зупинкою та деревом. Від отриманих трав дівчина померла на місці. Переглядаючи соцмережі винуватця аварії, можна зробити висновок, що він часто любив знімати відео за кермом авто.

Нагадаємо, що з 2020 року за водіння у стані сп’яніння буде передбачено не "адмінку", а кримінальну відповідальність.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно