Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагічні випадки, які забрали життя закарпатців

Трагічні випадки, які забрали життя закарпатців

За минулий рік в області трапилося багато трагічних випадків, які забрали або скалічили людям життя. Було чимало ДТП, пожеж і нещасних випадків, і навіть самогубств. Так, у лютому на День Валентина загинуло одразу двоє людей. Перший випадок стався у селі Оклі Гедь. Там під час пожежі у будинку загинула 34-річна жінка. Наступний фатальний випадок стався того ж дня у селі Боржавське. 10-річний хлопчик випив токсичну отруту. У селі кажуть, що хлопчик випив отруту випадково, бо та була в пляшці з-під "Coca-Cola". А вже наступного дня, 15 лютого, загинув, допомагаючи своєму другові, молодий чоловік. Біда сталася у Воловці. 32-річний мешканець села Скотарське допомагав підштовхнути автомобіль зі снігу. Під час буксування він випадково впав під машину. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Встановлено, що водій був нетверезим. Ще за кілька днів фатальний випадок забрав життя молодого чоловіка на Мукачівщині.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Трагедія на Закарпатті: донька знайшла батька мертвим

У травні область облетіла новина про те, що у лісі раптово помер 25-річний закарпатець. Сталося це на очах у його друга. Кілька днів по тому селі Розівка Ужгородського району знайшли тіло хлопця  – на тілі померлого знайшли характерні ознаки падіння з висоти. Також, у травні Закарпаття сколихнула новина про те, що у Воловці 5-класник впав у річку біля школи і його віднесло течією. Дитину довго шукали і рятувальники, і поліція, і місцеві. На жаль, дива не сталося. Хлопчика знайшли мертвим. У селищі Ясіня Рахівського району, у лісосмузі  діти виявили свою маму у зашморгу – жінка вкоротила собі віку. У червні на залізничному вокзалі у Хусті жінка скоїла моторошне самогубство. Вже наступного дня сталася трагедія, яку запам’ятали надовго: стихійне лихо забрало життя 5 чоловік. Наприкінці червня в Ужгороді в "Акваріопарку" сталася трагедія: у басейні втопився 6-річний хлопчик. Того ж місяця померла 20-річна дівчина із села Репинне. У медзакладі кажуть, пацієнтка померла через сильну алергічну реакцію на знеболювальне. 

Реклама
Читайте також:
Закарпатський футболіст покинув угорську команду через трагедію, яка сталась у його сім’ї

У серпні чоловік під час полювання з власної необережності поцілив з рушниці у свого товариша, 39-річного односельця. Останній від отриманих травм помер на місці, у лісомасиві неподалік села. Наприкінці місяця у озері втопився 21-річний хлопець із Мукачева. У вересні у селі Ракошино, що на Мукачівщині, 8 вересня 32-річна жінка під час сімейної сварки вдарила ножем свого співмешканця. Чоловік від отриманих травм помер на місці. Поліцію жінка викликала сама, а згодом визнала свою провину. У жовтні електропотяг "Мукачево-Сянки" переїхав чоловіка. Трапилось це на залізничній станції "Сіль". 19 грудня трагічний випадок забрав життя чоловіка: на станції "Верхнє Синьовидне" Львівської залізниці (Сколівський район) поїзд №829 сполученням "Львів-Ужгород" на вихідній горловині станції травмував чоловіка, від отриманих травм він помер.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно