Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чому зростає попит на житло в новобудовах Ужгорода?

Чому зростає попит на житло в новобудовах Ужгорода?

Купувати чи не купувати квартиру в обласному центрі? Поки одні вагаються, оцінюючи ризики, інші знайшли шлях, як перетворити придбання житла у вигідну й престижну інвестицію. Допомагають в цьому експерти з нерухомості будівельної компанії «GAZDA».

ВІДЕО ДНЯ

Ціна та цінність власного житла

Досвід вітчизняних покупців нерухомості переконує: сума, яку називає забудовник – другорядне питання. Те ж саме вам скаже будь-який будівельник із багаторічним стажем.

Реклама

Адже більшість чинників, які роблять житло справді цінним, даються взнаки лише через деякий час проживання в ньому.

Читайте також:
Аналітики вирахували середню вартість оренди однокімнатної квартири у Закарпатті
Реклама

Зокрема:

  • безвідмовні інженерні системи, надійна будинкова інфраструктура;
  • енергозберігаючі матеріали;
  • практичні, продумані схеми комунікацій;
  • комфортне, сучасне планування квартир;
  • близькість до транспортних розв’язок,  зупинок громадського транспорту;
  • близькість до закладів освіти, медицини, громадського харчування, торгових центрів, тощо;
  • доступний сучасний паркінг (наземний, підземний чи багаторівневий), індивідуальні гаражі;
  • вишуканий дизайн та сучасний архітектурний стиль.

Все це – обов’язкові складові дійсно престижного, ексклюзивного європейського житла без компромісів. Не потрібно довго шукати поєднання всіх цих ознак «в одному». Можна одразу звернутися до проектів БК «GAZDA».

Реклама

Власне житло, як стиль життя

З розвитком будівельних технологій квартира перестала бути просто місцем проживання. Навіть якщо вона забезпечує гідний рівень комфорту, нам цього вже не достатньо. Нам хочеться, аби забудовник надав елітний сервіс і умови, які перевищують наші сподівання, зрозумів наші особисті вподобання та на 100% задовольняв їх.

Нерухомість, як інвестиція

Базова комплектація квартир включає: металопластикові вікна, автономне газове або електричне опалення, електричну розводку, каналізацію, водогін, систему вентиляційних каналів.

Всі інженерні рішення відповідають сучасним світовим стандартам. А головне – допомагають заощаджувати величенькі гроші. Зокрема утеплені фасади та 6-камерні вікна.

 

Реклама
Чому зростає попит на житло в новобудовах Ужгорода? – 01

Кожна квартира БК «GAZDA» поєднує всі рішення, які роблять житло престижним: енергоефективність, безпека, ефектний і функціональний дизайн, зручне планування, благоустрій прибудинкової території, надійну інфраструктуру та сучасну архітектуру.

БК «GAZDA» надає повний пакет документів на квартиру «під ключ». Цей сервіс збереже ваш час, нерви та кошти. Документація містить витяг на право власності, інвентаризаційну справу, договір на газопостачання та водопостачання, договір на електроенергію.

Ідеально рівна чорнова штукатурка та покращена стяжка – запорука мінімальних витрат на фінішні роботи й оздоблення. У нових житлових комплексах компанія Gazda виконує спеціальні заходи для покращення шумоізоляції між квартирами та між поверхами.

Чому зростає попит на житло в новобудовах Ужгорода? – 02

Опалення виконано за останніми стандартами енергозберігаючих технологій. Тепла підлога з контуром підігріву зовнішніх стін.

Під індивідуальні вимоги прокладаються та розводяться по квартирі мережі: каналізація, водопровід, електрична розводка, інтернет. Все це входить у вартість квадратного метра. 

Реклама

Зручна можливість розтермінування зробить вашу інвестицію у власне житло ще більш вигідною. Вільні кошти можна спрямувати на інші важливі в житті речі. 

В комплексах також передбачені площі для комерційних приміщень, які необхідні для комфортного проживання. Продуктовий магазин, кав’ярня, аптека, сімейний ресторан, спортзал та багато іншого.

Також це площадка для реалізації успішних підприємців та умови для продуктивного ведення бізнесу. Враховуючи шалений попит на комерційні приміщення та обмежену пропозицію, будівельна компанія GAZDA ретельно вибирає кращих з урахуванням іміджу закладу, графіка роботи та комфорту для мешканців.

Встановлені сучасні ліфти, системи відеонагляду в режимі 24/7, домофони. Проведений швидкісний інтернет та IPTV. В усіх ЖК є підсобні та господарські приміщення. Вхідні двері до квартири – броньовані та оздоблені в одному стилі для всіх квартир.

До того ж, будівельна компанія спеціалізується на найнадійнішому в наш час монолітно-каркасному будівництві.

Чому зростає попит на житло в новобудовах Ужгорода? – 03

Враженнями від покупки ділиться Віктор Д.  (45 років, працює будівельником у Неаполі, Італія).

Реклама

Про квартиру в обласному центрі ми з дружиною мріяли всі роки, поки я працював в Італії. Колись нам всі агентства й будкомпанії здавалися однаковими. Аж поки наші знайомі не купили квартиру будівельної компанії «GAZDA».

Нас вразило не лише житло, а й сервіс. Тож ми пошукали відгуки про забудовника, поцікавилися його проектами. Дійсно, є з чого обирати.

Нам припала до душі 2-кімнатна квартира в житловому комплексі «Сакура». Дуже скоро переконалися - це краще, ніж зашити гроші в подушку (сміється). Матеріали, технічна та комунальна «начинка» житла, планування – все ідеальне.

Порівнюючи з тим, що я бачив у Європі: навіть в елітних квартирах там не скрізь такий комфорт і продуманість до дрібниць.

Сьогодення та майбутнє з БК «GAZDA»

За 20 років на ринку нерухомості і 10 років прогресивного будівництва в найкращих мікрорайонах обласного центру спеціалісти БК «GAZDA» здали в експлуатацію більше 500 квартир.

Реклама

В процесі будівництва знаходяться 7 елітних високоякісних проектів. Серед них – таунхауси,  малоповерхові квартирні будинки, житлові комплекси з внутрішнім двором закритого типу та розвиненою інфраструктурою. Деякі з них вже стали справжньою окрасою міста, інші готуються до здачі в експлуатацію або будуть завершені в найближчий час.

Наприклад, житлові комплекси «Сакура» на вулиці Богомольця, «Dream City» на вулиці Гойди, «Park Land» по вулиці Легоцького, «Green Land» на вулиці Університетській, ЖК «Карпатського» і таунхаус «Дулова» в селі Минай, таунхаус «Кантрі» на вулиці Запорізькій та інші.

Наразі доступні 1, 2, 3 кімнатні квартири, пентхауси, дворівневі квартири з ремонтом та терасами. У тих хто купив квартиру в процесі будівництва є можливість перепланування та адаптації внутрішніх умов під особисті потреби без додаткових витрат.

Купуючи квартиру від БК «GAZDA», ви вкладаєте гроші в надійність, безпеку, особисту свободу та незалежність від будь-яких поворотів долі.

Ознайомтеся з актуальними пропозиціями Ви зможете на сайті компанії або за номером телефону:

Контакти: 

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно