Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві звільнять одного із заступників мера

У Мукачеві звільнять одного із заступників мера

За інформацією офіційного сайту Мукачівської міської ради, на порядок денний чергової сесії (23 січня) у Мукачеві буде винесено проект рішення "Про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади заступника міського голови Галая Олександра Юрійовича".

ВІДЕО ДНЯ

"Розглянувши особисту заяву заступника міського голови Галая Олександра Юрійовича, керуючись Законом  України "Про місцеве самоврядування в  Україні", Законом України "Про службу в органах місцевого самоврядування", Мукачівська міська рада вирішила:

1. Достроково припинити повноваження та звільнити Галая Олександра Юрійовича  23 січня 2020 року  з  посади  заступника міського голови за угодою сторін ( п. 1  ч. 1  ст. 36  КЗпП України ).

Реклама
Читайте також:
Мер Мукачева отримав нового заступника: прізвище та що про нього відомо

2. Вивести Галая Олександра Юрійовича зі складу виконавчого комітету Мукачівської міської ради", – сказано в тексті проекту рішення.

Реклама
У Мукачеві звільнять одного із заступників мера – 01

Варто зазначити, що Олександр Галай – депутат Мукачівської міської ради чотирьох скликань. Розпочав свою кар’єру в Мукачівській міськраді в 1998 році на посаді секретаря ради. Обирався депутатом Мукачівської міської ради в 1994, 1998, 2002 та 2006 роках.

  • 1998-1999 р.р. – секретар Мукачівської міської ради.
  • 1999-2003 р.р. – керуючий справами Мукачівського міськвиконкому, заступник Мукачівського міського голови,
  • 2003-2004 р.р. – помічник-консультант народного депутата України Балоги В.І.
  • 2004-2005 р.р. – заступник Мукачівського міського голови, керуючий справами виконкому.
  • З липня по серпень 2005 року – помічник голови Закарпатської обласної державної адміністрації.
  • З серпня по листопад 2005 року – в. о. начальника Ужгородської митниці.
  • 2005-2009 р.р. – заступник міського голови, керуючий справами Мукачівського міськвиконкому.
  • 2009-2010 р.р. – т. в. о. директора комунального підприємства "Санаторій "Перлина Карпат" Закарпатської обласної ради.
  • З травня 2010 року по теперішній час заступник міського голови.
Реклама

Наприкінці 2019 року за результатами конкурсного добору його було обрано на посаду директора комунальної установи "Центр громадськості та національних культур" Мукачівської міської ради.

У Мукачеві звільнять одного із заступників мера – 02

Забезпечував реалізацію Законів України, Указів та розпоряджень Президента України, постанов Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, рішень обласної ради, розпоряджень голови обласної державної адміністрації, рішень міської ради та виконавчого комітету, розпоряджень міського голови, інших актів законодавчої і виконавчої влади з питань внутрішньої політики, виконавської дисципліни, організаційного, кадрового, матеріально-технічного забезпечення, надання адміністративних послуг, ведення Державного реєстру виборців у межах, визначених законодавством та іншого забезпечення діяльності міськвиконкому.

Читайте також:
У Мукачеві розгорівся скандал, пов’язаний із родиною Балоги

Членами конкурсної комісії було заслухано Програми розвитку Центру громадськості та національних культур на 1 та 5 років від претендентів на керівну посаду даної установи: Бобинця Миколи Миколайовича, Галая Олександра Юрійовича та Горвата Віталія Вікторовича. За результатами підрахунку голосів закритого (таємного) голосування за кандидатуру Олександра Галая, вісім голосів "За", за Миколу Бобинця – "За" один голос.

Кандидатуру Віталія Горвата не підтримано членами конкурсної комісії. Комісією, згідно результатів голосування, рекомендовано відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради призначити Олександра Юрійовича Галая на посаду директора комунальної установи "Центр громадськості та національних культур" Мукачівської міської ради, як такого, котрий успішно пройшов конкурсний відбір.

Нагадаємо, колишній губернатор Закарпаття Геннадій Москаль зробив гучну заяву.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно