Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатський телеканал "Сіріус" закрили

Закарпатський телеканал "Сіріус" закрили

В Україні припинив мовлення супутниковий телеканал "Сіріус" (Мукачево, Закарпатська область), який був зареєстрований у 2016 році, а став працювати із 2017 року, повідомляє представник ІМІ у Закарпатській області. 

ВІДЕО ДНЯ

Станом на початок лютого картинка телеканалу недоступна у стрімінгових сервісах, немає трансляції і безпосередньо на офіційному сайті мовника. На сайті поява останньої новини датується 20 січня, на сторінці YouTube останнє відео завантажене 2 тижні тому. На сторінці "Фейсбук" телеканалу оновлення востаннє зафіксовано 21 січня.

Читайте також:
Що трапилося із журналісткою "М-студіо": подробиці від поліції
Реклама

Представник ІМІ в Закарпатській області зателефонував до компанії, де жінка, яка назвала себе колишнім директором компанії, категорично відмовилася від будь-яких коментарів і попросила нічого не писати про факт закриття та "залишити у спокої". Своє ім’я жінка не назвала.

Закарпатський телеканал "Сіріус" закрили – 01
Реклама

Нагадаємо, ще у вересні 2019 року інтернет-видання "PMG.ua", посилаючись на власні джерела, повідомило, що у серпні усі авторські програми телеканалу закрито, практично увесь колектив звільнено.

Проте, принаймні до кінця 2019 року телеканал був в ефірі та випускав теленовини, а публічних заяв щодо звільнення від працівників телекомпанії не зафіксовано.

Як повідомляв ІМІ, юридична назва компанії – ТОВ "Сіріус Медіа Продакшн", засновником якої, за даними аналітичної системи YouControl, є Роман Поворозник. Людина з таким іменем, за даними ресурсу rada.oporaua.org, була серед помічників депутата Віктора Балоги, власне через цей факт останнього називали реальним власником медіаресурсу.

Реклама

ТОВ "Сіріус Медіа Продакшн" у 2016 році отримало від Нацради з питань телебачення та радіомовлення ліцензію на супутникове мовлення. Згідно з інформацією регулятора, канал мав формат культурологічно-просвітницький, а також сімейний та фільмопоказ. Чи відновить роботу телекомпанія – наразі невідомо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно