Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатці продовжують їздити напідпитку. За добу зупинили 11 п’яних водіїв

Закарпатці продовжують їздити напідпитку. За добу зупинили 11 п’яних водіїв

Закарпатці продовжують їздити напідпитку. За добу зупинили 11 п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Тячівському, Хустському, Берегівському районах. Ще 6 нетверезих  водіїв виявили працівники патрульної поліції області.

ВІДЕО ДНЯ

У місті Мукачево вночі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому була несправна одна фара. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,49 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Читайте також:
Нічна погоня: п’яний винуватець ДТП тікав від поліцейських
Реклама

У селі Драгово Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На водія склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У місті Берегово вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 0,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Реклама

У селі Дулово Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Колодне у стані алкогольного сп’яніння, який вже позбавлений судом права керування. Від  проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Читайте також:
П’яний чоловік побив у Мукачеві поліцейського

У селі Грушево на Тячівщині поліцейські зупинили чоловіка, який керував без захисного шолома незареєстрованим мотоциклом. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Реклама

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, п’яна жінка за вечір скоїла дві ДТП.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно