Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво поліції Мукачева відсторонили через перестрілку 7 лютого

Керівництво поліції Мукачева відсторонили через перестрілку 7 лютого

Керівництво поліції Мукачева відсторонили через перестрілку 7 лютого

Начальник обласної поліції Олександр Канцідайло сьогодні під час сесії розповів депутатам про події 7 лютого в Мукачеві, почавши з того, що ті події показали, які є недоліки в роботі поліції. Призначена службова перевірка, все керівництво відсторонене, один прийняв рішення про вихід на пенсію. Наразі призначений новий виконуючий обов’язки начальника Мукачівського відділу поліції.

ВІДЕО ДНЯ

У ході розслідування мукачівських подій опитали вже понад 100 осіб, провели обшуки, численні експертизи. Опитані свідки, проведені обшуки по місцю проживання учасників, проведені експертизи. Починаються відпрацювання по всій області.

Читайте також:
"Коли ужгородці починають пити ранкову каву, мукачівці вже закінчують першу перестрілку", – у соцмережах жартують про стрілянину в Мукачеві
Реклама

8 лютого трапилася ще одна подія, яка пов’язана з попередньою – затримання на посту: поліція зі спецпризначенцями затримали 7 осіб, які були озброєні й на двох автомобілях намагалися наїхати на працівників поліції та застосувати зброю.

Розслідується факт замаху на вбивство працівників поліції. Вилучили з автомобілів зброю – автомат, пістолети. Водіїв затримали та помістили до ІТТ. Вчора, 10 лютого, було обрано запобіжні заходи водіям у розмірі по 315 тис грн.

Реклама
Читайте також:
Стрілянина у Мукачеві: з’явилось відео затримання осіб, які можуть бути причетними до перестрілки

"Наразі правоохоронними органами розглядаються дві версії вказаного злочину – це вчинення злочину на ґрунті конфлікту між особами, які займаються злочинною діяльністю на території Мукачева й усієї Закарпатської області, та злочин, який вчинено на замовлення. Зараз у справі відбуваються відповідні експертизи, допитано понад сотню осіб", – зазначив Олександр Канцідайло.

Версію про "спробу встановлення контролю над областю" керівник поліції Закарпаття назвав "версією ЗМІ". Хоча саме у відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що правоохоронці "провели спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували встановити контроль над регіоном".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно