Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Володимир Зеленський збирає РНБО

Володимир Зеленський збирає РНБО

Володимир Зеленський скликає засідання Ради національної безпеки і оборони України. Опісля о 12:00 відбудеться брифінг за участю секретаря РНБО, керівництва Генерального штабу ЗСУ, Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України.

ВІДЕО ДНЯ

В Офісі Президента не повідомили про причини засідання РНБО. Однак сьогодні вранці окупаційні війська провели масштабну атаку позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. Бій триває досі.

Читайте також:
Зеленський посмертно нагородив командира 128-ї бригади
Реклама

Відомо, що Україна зазнала втрат. Таких масштабних бойових дій на фронті не було з 2018 року. Бойовики намагалися прорватися через лінію зіткнення. Інформацію про загиблих та поранених наразі уточнюють.

"У нас тут всі в шоці, бахкати поблизу почали з 10 вечора вчорашнього дня. Ми з чоловіком – медики. На ногах з 12 ночі, в людей почалися панічні атаки, інсульти, то ми їздимо по селу. Нині не так сильно у нас тут чути, здалеку вибухи. Але такого вже давно не було", – розповіла "Громадському" фельдшерка Лілія Швець.

Реклама

Зауважимо, що попри режим припинення вогню, з початку 2020 року Україна втратила на Донбасі 12 захисників, 4 з них вбив снайпер окупантів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно