Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Яке шоу Періс Хілтон буде знімати на Закарпатті: перші дані

Яке шоу Періс Хілтон буде знімати на Закарпатті: перші дані

Журналістам стало відомо, що Періс Хілтон збирається знімати в комплексі "Деренівська Купіль" після його покупки. Локація на Закарпатті стане заключним місцем зйомок документального фільму "Це Періс", вихід якого попередньо планується в ютубі вже у травні цього року.

ВІДЕО ДНЯ

Хілтон зізналася, що цей проект відрізняється від усього, що вона коли-небудь робила. У минулому вона завжди грала роль свого персонажа. Це почалося ще після зйомок реаліті-шоу "Просте життя", які стартували в 2003 році.

Читайте також:
Для Періс Хілтон на Закарпатті побудували вертолітний майданчик: фото
Реклама

"Хочу, щоб світ побачив, що є багато неправильних уявлень. Мене судять по персонажу, якого я створила на початку своєї кар’єри. Тут все буде по-іншому. Люди побачать ділову жінку, яка створила і продовжує старанно працювати зі своїми бізнес-імперіями. Побачать, хто я насправді", – стверджує Періс.

Зйомки в "Деренівській Купелі" плануються провести у квітні одразу після закриття угоди. Саме в цей час тут починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів. Всього в дендропарку "Деренівська Купель" зібрані понад 5 тисяч унікальних сортів рідкісних рослин з усього світу.

Реклама

Локацію регулярно орендують для проведення фотосесій і відеозйомок. Одна з таких зйомок була продемонстрована Періс в минулому році і справила на Хілтон незабутнє враження. Додамо, що в 2018 році в "Деренівській Купелі" проходили зйомки проекту "Холостяк", а в травні минулого року записував своє відеозвернення Олег Винник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно