Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Китай вилетів літак для евакуації українців

У Китай вилетів літак для евакуації українців

Евакуйованих із китайського Уханю громадян ізолюють на карантин на 14 днів під посиленою охороною. "Встановлено тимчасові обмеження та особливі умови для в’їзду осіб, які перебували у КНР. На найближчі 14 днів вони будуть ізольовані на карантин. Приміщення з евакуйованими будуть посилені – буде утворене подвійне кільце захисту, охорони та знезараження", – повідомили в МВС.

ВІДЕО ДНЯ

До охорони цієї території буде задіяно щодобово 47 співробітників – 30 поліцейських і 17 військовослужбовців Національної гвардії. Чергуватимуть піші патрулі, автопатрулі, функціонуватиме контрольно-пропускний пункт і система відеоспостереження, поряд працюватиме Цілодобовий об’єднаний ситуаційний центр МВС.

Читайте також:
До інфекційної лікарні госпіталізували китайця: усі подробиці
Реклама

Державна служба з надзвичайних ситуацій перебуває у готовності до виконання завдань з транспортування громадян. Для перевезення підготовлено 7 автобусів ДСНС. До проведення операції залучено 33 рятувальника. В усіх областях України в посиленому режимі перебувають підрозділи радіаційного та хімічного захисту.

Що передувало: сьогодні, 19 лютого, в китайське місто Ухань вирушив літак для евакуації громадян України і іноземців з країн, які звернулися за допомогою. Наразі відомо, що наш літак забере громадян із Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Іспанії, Чорногорії, Аргентини, Домініканської Республіки, Еквадору, Коста-Ріки, Панами та інших країн.

Реклама

Нагадаємо, закарпатка розповіла про стан своєї онуки, яка опинилася в охопленому коронавірусом Ухані.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно