Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівська ОТГ посідає третє місце у рейтингу громад

Тячівська ОТГ посідає третє місце у рейтингу громад

Серед 806 ОТГ України – Тячівська посідає третє місце у загальному рейтингу громад із чисельністю населення більше 15 тисяч осіб. Народний депутат Василь Петьовка: «Переконаний, що об’єднані громади Тячівщини та Рахівщини мають великий потенціал. Для багатьох із них цей шлях тільки починається».

ВІДЕО ДНЯ

На своїй сторінці у мережі Фейсбук Василь Петьовка розповів: «Днями експерти програми "U-lead з Європою" провели оцінку фінансових показників бюджетів 806 ОТГ на території України. Згідно з порівняльною таблицею показників виконання бюджету за 2019 рік, Тячівська ОТГ посідає третє місце у загальному рейтингу громад з чисельністю більше 15 тис. осіб.

Читайте також:
Бедевлянській ОТГ – бути. Закарпатська ОДА надала позитивний висновок
Реклама

Тут щороку зростають доходи загального фонду, що вказує на спроможність забезпечення громади за рахунок ресурсів, які генеруються на її території. Щодо показника капітальних видатків на одного мешканця, то Тячівська ОТГ витрачає одну з найпереконливіших сум коштів у країні.

Переконаний, що об’єднані громади Тячівщини та Рахівщини мають великий потенціал. Для багатьох з них цей шлях тільки починається. Проте радіємо, що кожна з них може звернутися за порадою до сусідньої ОТГ, яка справами доводить усі переваги реформи децентралізації та стала однією з найуспішніших в Україні».

Реклама

Детальніше з рейтингами можна ознайомитися за посиланням: https://decentralization.gov.ua/news/12192?fbclid=IwAR25ZCA-fz0BGcpSK_pICuvdsUOs-d1_RIaw8OTwt3_dflvsZSiuOz3KvNU

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно