Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В одному із сіл Свалявського району встановили табло вимірювання швидкості

В одному із сіл Свалявського району встановили табло вимірювання швидкості

В одному із сіл Свалявського району встановили табло вимірювання швидкості
ВІДЕО ДНЯ

З прийняттям Концепції комплексної безпеки, виконавчий комітет Полянської ОТГ розпочав активно впроваджувати заходи, які дадуть змогу суттєво підвищити безпеку у громаді. Першочерговими заходами, які вже успішно реалізовані, є освітлення населених пунктів та освітлення між населеними пунктами, влаштування тротуарів, прочистка канав, берегоукріплення, зрізка аварійних дерев тощо.

Безпека на дорогах є пріоритетним напрямком виконавчого комітету та депутатського корпусу. За короткий час збудовано та капітально відремонтовано десятки кілометрів доріг. Та виявилося, що по хорошій дорозі у деяких водіїв є бажання випробувати своє авто на швидкість. Це небезпечно. Особливо біля шкіл та інших місць, де є велика кількість пішоходів. Всім відомо, що у населених пунктах дозволена швидкість не може перевищувати 50 км/год.

Реклама
Читайте також:
Перевищив швидкість: камери зафіксували момент аварії

 

Реклама

Найбільш небезпечною ділянкою визнано в’їзд до Поляни. З цілю забезпечення дозволеного швидкісного режиму, та задля уникнення аварійних ситуацій, за ініціативи сільського голови Дрогобецького І.І. було придбано та встановлено на цій ділянці табло вимірювання швидкості (радар). Пристрій вимірює (фіксує!) швидкість автотранспорту з точністю до одного кілометру, про що водій візуально інформується, та у випадку перевищення дозволеної швидкості попереджує його надписом «Сповільни».

Як повідомляє Закарпатське РВ АМУ, радар за допомогою програми фіксує швидкість, рахує кількість автомобілів які порушили швидкісний режим, накопичує та оброблює ці дані у виді графіків та таблиць, які дадуть змогу виконавчому комітетові приймати відповідні рішення. Та напевне найголовніше, це попередження для водія, що всіх чекають
вдома живим та неушкодженим!

Читайте також:
Влетів на шаленій швидкості: відеокамери зафіксували момент нічної аварії
Реклама

У пункті 2.3 «Заходів до Концепції комплексної безпеки Полянської ОТГ» вказано: « Вживати дієвих заходів до водіїв, які неодноразово порушують правила дорожнього руху». Відповідальним за виконання цього пункту визначено Свалявський відділ поліції ГУНП у Закарпатській області.

Отже Полянська ОТГ зробила важливий крок у дотриманні правил дорожнього руху на своїй території – перша на Закарпатті встановила Радар вимірювання швидкості. Водіям залишається не перевищувати швидкісний режим, а поліції вживати дієвих заходів до порушників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно