Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Озвучено термінове повідомлення для заробітчан у Чехії

Озвучено термінове повідомлення для заробітчан у Чехії

До уваги громадян України, які вимушені залишитися в Чехії через обмеження на кордонах та скасування автобусного, залізничного та авіа- сполучення, а термін їх легального перебування в Чехії завершується упродовж дії надзвичайного стану в Чехії (13 березня – 12 квітня).

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Хто і де може перетнути українсько-угорський кордон

На сайті Міністерства внутрішніх справ Чехії розміщено інформацію, що іноземці, які на час оголошення надзвичайного стану (12 березня 14:00) ЛЕГАЛЬНО (тобто в них не завершився термін дії візи чи безвізу, дозволу на перебування тощо) перебували на території Чеської Республіки, можуть залишатися в Чехії до завершення надзвичайного стану й виїхати з країни після його завершення.

Реклама

На звернення Посольства України в Польщі Прикордонна варта Республіки Польща погодилася не накладати санкції на громадян України, термін перебування яких закінчується і вони не мають можливості виїхати в Україну через застосування обмежень на кордоні з моменту оголошення стану епідемічної загрози у Польщі. Але ‼️ кожен випадок розглядатиметься індивідуально. Якщо останній день легального перебування особи припадатиме на день 15 березня чи наступні дні – польські служби пообіцяли адміністративні чи карні санкції до громадян України не застосовувати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно