Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині жінка відзначила 100 років

На Мукачівщині жінка відзначила 100 років
ВІДЕО ДНЯ

Закарпаття поповнилося ще однією 100-річною ювіляркою. Ілона Юріївна Говоші з села Верхній Коропець святкувала столітній ювілей. За доброю традицією, іменинників – довгожителів області вітають від імені народного депутата України Василя Петьовки. Приймала вітання й Ілона Говоші.

На столітній ювілей довгожительки – Ілони Юріївни Говоші  зібралася вся велика родина. Довгожителька, як зазначили правнучки, любить спокій і сімейне оточення. Тому трохи про її життя розповіли рідні. Кажуть, пані Ілоні не позаздриш, життя в жінки було важке. Бабця пережила своїх чотирьох синів, пережила всі буремні події XX  століття. 

Реклама
Читайте також:
Жительці Великого Бичкова виповнилося 100 років

Щодо характеру бабусі – то, кажуть рідні, була суворою, але об’єктивною. Гадають, що «сталевий характер» став запорукою довгого життя. Також секрет довголіття вбачають у працелюбності жінки. За словами невістки, пані Ілона поралася на городі до 95-ти років.

Реклама

Привітати бабусю зі святом прийшли рідні, односельчани та представники міцного самоврядування. Від імені народного депутата  України Василя Петьовки побажав міцного здоров’я та благополуччя ювілярці його помічник Михайло Штефко і вручив цінні подарунки. І ми долучаємося до привітань і бажаємо Ілоні Юріївні Говоші здоров’я, гарного настрою, бадьорості духу та родинного затишку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно