Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаттям їздять спецавтомобілі

Закарпаттям їздять спецавтомобілі
ВІДЕО ДНЯ

З 20 березня закарпатські рятувальники розгорнули інформаційну кампанію щодо ознайомлення громадян з основними правилами запобігання коронавірусної інфекції, що поширюється  в світі.

Так, у населених пунктах області курсують автомобілі рятувальників, які за допомогою гучномовних пристроїв  розповідають  громадянам про основні заходи  безпеки, яких необхідно дотримуватися аби убезпечити себе та своїх рідних і близьких від небезпечного захворювання.

Реклама
Читайте також:
Симптоми коронавірусу по днях: лікарі розповіли, як протікає хвороба

"Шановні громадяни, Служба порятунку звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше, ніж 2 метри, та дотримуватись заходів особистої гігієни.

Реклама

Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції! Пам’ятайте, відповідальність – рятує життя!", – зазначили в Управлінні ДСНС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно