Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті підприємці перекривали дорогу

У Хусті підприємці перекривали дорогу

У Хусті сьогодні підприємці перекривали вулицю з вимогою відмінити заборону торгувати продукцією на місцевому ринку. Після усних домовленостей з місцевою владою вулицю розблокували. Про це в коментарі  повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан.

ВІДЕО ДНЯ

“Сьогодні, 16 квітня, у місті Хуст була масова акція протесту: місцеві підприємці перекривали міську вулицю з вимогою дозволити їм торгувати продукцією на місцевому ринку. За громадським порядком під час події слідкували поліцейські, ніяких порушень зафіксовано не було. Акція тривала недовго, протестанти досягли усних домовленостей із місцевою владою щодо роботи ринку, і розблокували вулицю”, – сказала Дан.

Читайте також:
Перед входом на "Зелений ринок" в Ужгороді утворилась величезна черга
Реклама

Як вдалося з’ясувати, підприємці в Хусті протестували через намір місцевої влади зупинити роботу ринку. В результаті, вони досягли усних домовленостей із чиновниками про те, що підприємці зможуть збути оптом свою продукцію протягом сьогоднішнього та в першій половині завтрашнього дня. Йдеться про оптових продавців ранньої городини.

Як наголосили в поліції, заборона санітарного лікаря щодо припинення роботи ринків має рекомендаційний характер. Рішення про роботу ринків на території кожного окремого міста приймають органи місцевого самоврядування на комісії ТЕБ та НС.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно