Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець розповів, як готується до фіналу "Голосу країни"

Закарпатець розповів, як готується до фіналу "Голосу країни"

Сьогодні, 26 квітня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться  довгоочікуваний суперфінал ювілейного сезону шоу "Голос країни".

ВІДЕО ДНЯ

Вже сьогодні ввечері вся країна дізнається ім’я переможця. Ним може стати і закарпатець Сергій Роман. Сергій вразив зіркових тренерів ще на етапі сліпих прослуховань. Тоді він розвернув 3 крісла. Закарпатець вирішив піти в команду Монатіка і каже, що абсолютно про це не шкодує.

Закарпатець розповів, як готується до фіналу "Голосу країни" – 01
Реклама

Сергій Роман у прямому ефірі в Instagram поділився з інтернет-виданням "PMG.ua" деякими подробицями підготовки до суперфіналу. "Це дуже незвичний суперфінал. Ми готуємось дистанційно. Всі репетиції були через онлайн-конференції. Вперше таке проводиться. Суперфінал буде проходити з дотриманням усіх умов карантину. Незвично, але буде цікаво. Я впевнений, що всіх цей ефір здивує", – зазначив Сергій Роман.

Читайте також:
Закарпатець на "Голосі країни" виконав сучасний варіант пісні "Несе Галя воду" та вразив журі
Реклама

Вокаліст також зауважив, що дуже задоволений вибором пісні для фіналу. "Для мене було пріоритетом, щоб це була українська пісня. Я дуже хотів співати саме українську пісню. Монатік прислухався до цього і я дуже задоволений. Те, як вона звучатиме, як буде показана на сцені – це буде щось неймовірне. Я дуже задоволений вибором пісні. І сподіваюся, що все вийде", – подівився Сергій Роман. Докладніше про підготовку до суперфіналу – у відео.

      Посмотреть эту публикацию в InstagramПубликация от Твоє джерело інформації (@pmg.ua) 25 Апр 2020 в 11:18 PDT

Зазначимо, що кожен із вас може підтримати талановитого закарпатця своїм голосом. Водночас умови голосування за переможця залишаються незмінними – віддати свій голос за учасника глядачі зможуть здійснивши телефонний дзвінок, надіславши смс-повідомлення або проголосувавши в додатку "1+1 Video".

Реклама

Суперфінал буде благодійним. Усі вилучені кошти від голосування та продажу реклами під час випуску підуть на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно