Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські митники вилучили броньований «Mercedes S600 Guard»

Закарпатські митники вилучили броньований «Mercedes S600 Guard»
ВІДЕО ДНЯ

Фахівці Закарпатської митниці Держмитслужби спільно з оперативного управління Головного управління ДФС в Закарпатській області припинили незаконний імпорт в Україну легкового автомобіля «MERCEDES-BENZ» моделі «S600 GUARD».

Згідно з поданою брокером митною декларацією, громадянин України, за дорученням, імпортував легковий автомобіль, фактурною вартістю 180 000 Євро. Продавцем зазначалось великобританське підприємство.

Реклама
Читайте також:
Затримання знаного закарпатського дипломата: оприлюднено нове відео

За результатами проведених аналітично-пошукових заходів, митники спільно з працівниками оперативного управління встановили, що вказане в митній декларації іноземне підприємство 17 грудня 2019 року зняте з реєстрації, поряд з тим до митного оформлення автомобіля «MERCEDES-BENZ» моделі «S600 GUARD», поданий інвойс виписаний від імені цієї фірми 18 грудня 2019 року.

Реклама

Таким чином, громадянин України перемістив через митний кордон легковий автомобіль, збільшеної ваги, з додатковими елементами захисту окремих частин, марки «MERCEDES-BENZ» моделі «S600 GUARD», бувший у використанні, 2015 року випуску з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу, як підстави для його переміщення та митного оформлення підробленого документа, а саме – інвойсу, що містить неправдиві дані щодо відправника та продавця товару.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України транспортний засіб вилучено до рішення суду.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно