Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі на Мукачівщині стався витік газу

У селі на Мукачівщині стався витік газу
ВІДЕО ДНЯ

Представники служби контролю за виробництвом АТ «Закарпатгаз», проводячи планове комплексно-приладове обстеження у селі Лалово Мукачівського району, виявили високу концентрацію газу. За допомогою лазерного течешукача встановили, що витік газу відбувався на підземному газопроводі в районі двору приватного будинку. За допомогою екскаватора розкопали газопровід і здійснили всі необхідні ремонтні роботи. 

Читайте також:
Із 4 дітьми ледь не сталася трагедія, поки батьки були на заробітках
Реклама

«Я був здивований, коли газовики сказали, що виявили витік біля мого будинку. Взагалі ніколи запаху не відчував. Виявилося, що витік був під землею і небезпека постійно наростала. Хлопці буквально за один день все зробили, за що я їм дуже вдячний», – розповів власник будинку Василь Машіка. 

Газ у грунті поширюється зі швидкістю 7 метрів за хвилину, – пояснюють газовики. Концентрація газу до критичного рівня досягається досить швидко. 

Реклама

«Коли ми говоримо про послугу з розподілу газу, то більшість чомусь «чіпляється» за слово «доставка», маючи на увазі, що газ переміщається з одного кінця труби в інший. Та насправді послуга з розподілу – це багато різнопланових робіт, більшість з яких забезпечують стабільність газопостачання і безпеку кожного з нас. І описаний випадок для газовиків є буденною щоденною роботою, для наших читачів – ілюстрацією прикладу однієї складової послуги з розподілу газу, а для Василя Васильовича з Лалово – можливістю безпечно і спокійно проживати у власному домі», – прокоментував технічний директор АТ «Закарпатгаз» Олександр Голуб.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно