Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Звільнено керівника Закарпатської митниці

Звільнено керівника Закарпатської митниці

Рішення про звільнення Віктора Івануса було прийнято вчора, 15 травня, на засіданні колегії Державної митної служби. Окрім керівника Закарпатської митниці, було прийнято рішення про припинення виконання обов’язків керівників Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць, а керівнику Одеської митниці було вручено попередження про наступне звільнення.
«Я отримую інформацію про збереження корупційних схем і неправомірних дій на митниці. Тому за результатами цієї колегії 50% керівників митниць буде звільнено», – наголосив Сергій Марченко.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
У Закарпатській митниці звернулись до українців, які перебувають у Чехії

За словами Міністра фінансів, впродовж останніх двох тижнів проводився грунтовний аналіз роботи кожної митниці. Комплексний аудит ще триває, однак за результатами показників діяльності низки митниць уже можна робити висновки про неефективність їх роботи, наслідком чого є кадрові рішення. Нагадуємо, в листопаді Максим Нефьодов призначив Віктора Івануса керівником Закарпатської митниці. До цього часу він теж працював на Закарпатській митниці – заступником начальника управління, начальником відділу контролю за переміщенням товарів управління організації митного контролю.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно