Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Купівля кондиціонера в умовах збільшення попиту і дефіциту

Купівля кондиціонера в умовах збільшення попиту і дефіциту

З приходом теплих весняних днів, напередодні літньої спеки в Мукачево, як і в будь-якому іншому українському місті, традиційно збільшується ажіотаж на ринку кліматичної техніки. Якщо для котлів, бойлерів та іншої кліматичної техніки сезонний стрибок не так характерний, то продажі систем кондиціонування, з приходом тепла, різко збільшуються по всій Україні. У цьому році зростання попиту на кондиціонери відчувається особливо гостро. Складна епідеміологічна ситуація змушує громадян, замислитися про кондиціонер, як про пристрій очищення повітря. У той же час через епідемію неможливе постачання нових партій обладнання, що призводить до дефіциту кондиціонерів, особливо це відчувають дрібні учасники ринку, на їх складах немає необхідного для покупця обладнання.

ВІДЕО ДНЯ

У ситуації, що склалася, вкрай важливо, не приймати поспішних рішень, щоб куплений кондиціонер працював довго і надійно, а не виявився марним витрачанням грошей.

Вартість кондиціонера

Деякий дефіцит товару, що виник через карантинні заходи по всьому світу, не перекриває найширший асортимент спліт-систем, підлогових і мобільних кондиціонерів, представлений на українському ринку кліматичної техніки. Тому першорядним критерієм для вибору буде бюджет покупки, який є індивідуальним для кожного. За вартістю, кондиціонери класифікуються на три основні групи:

Реклама
  • Преміум
  • Середній
  • Бюджетний

Моделі преміум-класу найбільш дорогі, з великим набором функцій і міцним запасом надійності агрегатів і вузлів пристрою, що забезпечує тривалу і безперебійну роботу техніки. Пристрої оснащені надійною системою самодіагностики і захисту.

Реклама

Найпопулярніші моделі середнього класу, завдяки оптимальному поєднанню ціни і якості. Пристрої, володіючи всіма необхідними користувачам функціями, відрізняються достатньою надійністю і нижчою ціною, в порівнянні з моделями преміум-класу. За посиланням: https://vencon.ua/catalog/kondicionery-split-sistemy/cooper-hunter можна докладно дізнатися про функціональні можливості кондиціонерів виробника Cooper&Hunter, пристрої якого найбільш масово представлені в середньому класі.

Найнижчі ціни на моделі економ-класу. Техніка невеликої потужності, з мінімальним набором функцій, працює у вузькому температурному діапазоні і не оснащена додатковими системами захисту.

Економічна ситуація в Україні, викликана пандемією, змушує багатьох економити. Але не варто забувати, що приналежність до того чи іншого класу, безпосередньо пов’язана з працездатністю системи кондиціонування.

Реклама

Де купувати кондиціонер

Не так давно придбання кліматичної техніки було можливим виключно в спеціалізованих інтернет-магазинах. На сьогоднішній день, відкриті магазини кліматичної техніки і супермаркети електроніки, де можна придбати кондиціонери. Але покупка кондиціонера в великих інтернет-магазинах, які спеціалізуються на продажу та встановленні кліматичного обладнання, залишається більш вигідним і зручним варіантом купівлі системи кондиціонування. Особливо сьогодні, коли товарний запас кондиціонерів і комплектуючих до них, більше на складах у компаній, що спеціалізуються на інженерних рішеннях.

Незалежно від місця покупки кондиціонера необхідно впевнитися в сертифікатах якості на пристрій - кондиціонери підлягають обов’язковій сертифікації на території України.

Монтаж і обслуговування

Ще одним аргументом на користь покупки техніки в спеціалізованих великих компаніях, які торгують кліматичної технікою, є можливість замовити у них монтаж обладнання. В таких компаніях працює штат власного кваліфікованого персоналу, що займається встановленням, ремонтом і обслуговуванням техніки. Часто, щоб залучити покупця, послуга з монтажу пропонується безкоштовно або за половину вартості. Обов’язкове для кондиціонерів сервісне обслуговування, також обійдеться дешевше.

Супермаркети електроніки, такі послуги не пропонують покупцям. Невеликі магазини кліматичної техніки залучають сторонні бригади для монтажу, без необхідної сертифікації. Самостійний монтаж або монтаж не сертифікованим персоналом призводить до порушення умов гарантії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно