Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сервіс доставки їжі та продуктів Delivery Lime заполонив Ужгород

Сервіс доставки їжі та продуктів Delivery Lime заполонив Ужгород

Нарешті онлайн-замовлення увірвались у життя практично кожного і стали звичною річчю, якою щоденно користується все більше і більше людей. У травні у місті Ужгород стартував додаток доставки Delivery Lime, який допомагає у три кліки отримати потрібне у визначений час за вказаною адресою.

ВІДЕО ДНЯ

Delivery Lime – додаток зі зручним інтерфейсом, де кожен ужгородець може зробити замовлення страв з улюблених закладів міста, організувати доставку запашних букетів коханим з квіткових бутиків, а згодом й продуктів харчування із супермаркетів та інших товарів. Наразі ужгородські заклади активно долучаються, аби місцеві жителі могли замовляти все що заманеться в одному місці.

Сервіс доставки їжі та продуктів Delivery Lime заполонив Ужгород – 01
Реклама

Що цікавого було втілено у додатку – користувач може відслідковувати статус свого замовлення і місцезнаходження кур’єра на мапі у реальному часі. Це надзвичайно зручна опція, адже не потрібно гадати де саме перебуває замовлення і вп’яте набирати номер, щоб дізнатися коли прибуде піца, адже чекати стає вкрай складно. 

Розрахунки у додатку легко здійснити онлайн, що особливо актуально у теперішній ситуації, адже не потрібно зайвий раз контактувати з паперовими грошима. 

Реклама
Сервіс доставки їжі та продуктів Delivery Lime заполонив Ужгород – 02

Тож вже третій тиждень ужгородці насолоджуються можливістю замовляти улюблені страви із закладів міста і активно користуються додатком. Переважно замовляють страви на вечерю до перегляду улюбленого серіалу або ж влаштовують сімейні вечори, коли всі відпочивають і не витрачають час на приготування та прибирання. 

А ще розробники випустили яскравий ролик про додаток, який переважна більшість переглядає на повторі. Вмикай і насолоджуйся!

Реклама

Також Додаток Delivery Lime став чудовою нагодою для місцевого бізнесу отримати додатковий заробіток та маркетплейс для просування свого закладу. У період карантину надзвичайно актуально об’єднувати локальні бренди та створювати атмосферу взаємодопомоги.

Сервіс доставки їжі та продуктів Delivery Lime заполонив Ужгород – 03

Якщо ти часто буваєш в Ужгороді, навчаєшся чи працюєш там – спробуй завантажити додаток та зробити замовлення. Користуйся зручними можливостями, їж смачне і будь на хвилі нових розробок, які роблять життя зручнішим.

Промокод на одноразову безкоштовну доставку: FRDLVR 

Промокод діє до кінця травня. Застосовується на дисплеї підтвердження вартості.

Delivery Lime – у Інстаграм.

Реклама

Delivery Lime – у Фейсбук.

Delivery Lime – додаток.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно