Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Словаччина відновлює роботу КПП «Убля» та «Вельке Слеменце»

Словаччина відновлює роботу КПП «Убля» та «Вельке Слеменце»

Вчора голова Закарпатської ОДА Олексій Петров анонсував відкриття кордону зі Словаччиною. Сьогодні ж у пресслужбі Чопського прикордонного загону цю інформацію підтвердили.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до інформації, наданої Прикордонною поліцією Словаччини, з з 01.01 (київського часу) 1 червня 2020 року Словацька сторона відновлює функціонування пункту пропуску «Убля» (з нашого боку – «Малий Березний») та з 09.00 (київського часу) 1 червня 2020 року «Вельке Слеменце» (з нашого боку – «Малі Селменці»).

Читайте також:  Крики та штовханина: що коїться на КПП "Тиса"

Реклама

При цьому нагадуємо, що роботу пунктів «Малий Березний» і «Малі Селменці» на території України відновлено з 29 травня цього року. Пункт пропуску «Чієрна над Тисоу – Чоп (Страж)» залишається закритим для пасажирського залізничного сполучення.

Як зазначають словацькі колеги, наразі на їхню територію можуть потрапити лише ті іноземці, що мають дозвіл на тривале перебування або транзит, або ж особи, щодо яких було зроблено виключення відповідним міністерством.

Реклама

Також подорожнім, які прямують на в’їзд у Словаччину та використовують додаток «Розумний карантин», рекомендується завантажувати його перед пунктом пропуску «Вишнє Нємецьке – Ужгород», оскільки на території цього пункту пропуску слабке покриття сигналом операторів мобільної мережі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно