Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У ТСН показали неймовірної краси сюжет про Закарпаття

У ТСН показали неймовірної краси сюжет про Закарпаття

Минулого тижня ТСН на «1+1» розпочала спецпроект «Україна All Inclusive», щоб розповісти глядачам про маловідомі туристичні локації в Україні. Команда спецпроектів ТСН відвідала різні куточки країни та знайшла, де в Україні сховалася Шрі-Ланка, яке озеро на мапі країни солоніше за Мертве Море, та де можна побачити екзотичних тварин, не виїжджаючи за кордон. 

ВІДЕО ДНЯ

Журналістка ТСН Людмила Бадалян перенеслася у карпатське село Колочава, де можна подивитися на гірські краєвиди, які не поступаються швейцарським. А Марина Макущенко подорожувала автентичними селами Полтавщини, щоб відчути справжній дух української історії та влаштувати медитативний відпочинок від великого міста. 

Читайте також:
Топ-7 яскравих місць у Закарпатті: куди поїхати й що побачити?
Реклама

Закарпаття: гірське село Колочава, водоспад Шипіт, озеро Синевир та спа-процедури із бджолами 

У невеликому гірському селищі Колочава на Закарпатті можна розраховувати на неймовірний відпочинок посеред густих лісів та величних гір. Колочава входить в національний природний комплекс «Синевир», де розташоване саме озеро Синевир. Воно входить до списку семи чудес України. Дістатися до нього просто: від Колочави до озера потрібно подолати всього 30 кілометрів. Вглиб воно сягає 24 метрів. Поїхати звідси без сотні красивих фото та селфі неможливо, адже озеро оточене великою кількістю хвойних дерев, відображення яких видно у воді.

Реклама

Ще одна точка – водоспад Шипіт, що розташований на північних схилах гірського масиву у селі Пилипець. Цей водоспад сягає 14 метрів, його чиста вода розбивається об каміння, створюючи каскади з води. 

Для тих, хто мріє втекти від міської метушні, забути про негаразди та побути у спокої посеред природи, Колочава стане найкращим місцем для відпустки. Також тут є більш активний та оздоровчий відпочинок: місцеві вигадали спа-процедури. Так, тут можна полежати "на бджолах" - для оздоровчого ефекту. Тут пропонують поспати у будиночку, який стоїть на вулику. Місцеві запевняють, що вібрації комах заспокоюють нервову систему. Однак, зважитися на таке можуть не всі, адже бджоли тут усюди. 

Читайте також:
Солотвино 2020: коли старт сезону та які ціни в цьому році
Реклама

Інша лікувальна розвага – традиційне карпатське СПА. Охочі можуть зануритися у чан із мінеральною водою, яка насичена різними травами. Після розпарювання гостям пропонують завершити процедуру у крижаній гірській річці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно