Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати міськради просять відкрити дитсадки на території Мукачівської ОТГ

Депутати міськради просять відкрити дитсадки на території Мукачівської ОТГ

Депутати міськради просять відкрити дитсадки на території Мукачівської ОТГ

Депутати Мукачівської міськради звернулися до Закарпатської ОДА та регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо відкриття садочків в місті. Нижче подаємо оригінальний текст звернення.

ВІДЕО ДНЯ

"Закриті дитячі садки – одна з головних проблем батьків, які повернулися на роботу після послаблення карантину. Коли відновиться виховний процес у садочках та як відбуватиметься навчання у школах – головне питання, яке турбує громадськість Мукачівської міської ОТГ, з яким вона щоденно звертається до міської влади.

Читайте також:
Епідеміологи категорично проти відкриття дитсадків у Закарпатській області
Реклама

Батьки вважають, що наразі тримати дітей вдома, гуляти на площадках без дотримання протиепідеміологічних вимог, без догляду дорослих викликає стурбованість та соціальну напругу. Вважаємо, є нагальна необхідність надати дітям можливість відвідувати дитячі садки, оскільки за висновками лікарів діти не відносяться до групи ризику захворювання коронавірусною інфекцією. У закладах дошкільної освіти проходить адаптація, виробляється колективний імунітет, включаючи широкий спектр індивідуальних реакцій, характер яких залежить від психофізіологічних і особистісних особливостей дитини, від сформованих сімейних відносин, від умов перебування в дошкільному закладі.

Враховуючи, що в літній період у всіх садочках проводиться оздоровлення, вихованці мають можливість приймати сонячні ванни, спілкуватися з однолітками, розкривати свої таланти на заняттях, а головне, вони мають правильно збережений режим дня, сон, правильне та збалансоване харчування. Враховуючи думку педагогів міста, ізоляція дітей призводить до зупинки в розвитку, спілкуванні, можливості навіть оздоровитися.

Реклама
Читайте також:
Обурені батьки школярів і дошкільнят прийшли під стіни Закарпатської ОДА: опубліковано відео

Вважаючи, що садочки вже працювали під час пандемії, діти знали, як себе поводити, як захистити себе, як дотримуватись простих і звичайних правил гігієни та культури поведінки просимо відновити роботу закладів дошкільної освіти Мукачівської міської ОТГ та Закарпатської області з дотриманням санітарного регламенту та протиепідеміологічних заходів пов’язаних з COVID-19".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно