Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Інтертелеком" припиняє свою роботу в Закарпатській області

"Інтертелеком" припиняє свою роботу в Закарпатській області

Мобільний оператор "Інтертелеком" оголосив про припинення надання своїх послуг у дев’яти регіонах України. Серед них і Закарпатська область.

ВІДЕО ДНЯ

У повідомленні, яке оприлюднено на офіційному сайті, значиться, що у зв’язку із відмовою від використання частини радіочастотного ресурсу з 01.09.2020 року компанія ТОВ «Інтертелеком» обмежує надання своїх послуг в ряді областей України, таких як: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Рівненська, Чернівецька, Донецька та Луганська області.

Читайте також:
Інтернет у селах: Закарпаття – серед аутсайдерів
Реклама

"Протягом тривалого часу компанія «Інтертелеком» знаходилася в процесі пошуку та залучення інвестиційної фінансової підтримки, що дозволило б організувати розгортання національних мереж LTE та впровадження інноваційних сервісів, які б відповідали сучасним вимогам до якості надання послуг та очікуванням споживачів. Однак, ситуація з карантинними обмеженнями, що затягнулась, подальше розповсюдження пандемії COVID-19, а також загальна економічна нестабільність в нашій країні та світі не дозволили нашій компанії реалізувати фінансові домовленості з зацікавленими інвесторами та здійснити у встановлені терміни оплату вартості ліцензії на використання технології LTE.

Враховуючи обставини, які склалися, оператор зв’язку ТОВ «Інтертелеком» вимушений переглянути свою стратегію розвитку. Її основними елементами стануть відмова від частини радіочастотного спектру, що використовується у теперішній час компанією, оптимізація своєї радіо- і транспортної мережі в ряді регіонів, а також впровадження і активний розвиток додаткових інноваційних IT сервісів", – зазначає "Інтертелеком".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно