Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатці можуть скористатись безкоштовною платформою правових консультацій

Закарпатці можуть скористатись безкоштовною платформою правових консультацій

Закарпатці можуть скористатись безкоштовною платформою правових консультацій

Правову допомогу від держави закарпатці можуть отримати, звернувшись до фахівців найближчих центрів та бюро правової допомоги, які функціонують в області. Та часом людина хоче самостійно знайти відповідь на своє проблемне питання, яке потребує правового вирішення. У цьому випадку на допомогу прийде інформаційно-правовий ресурс WikiLegalAid.

ВІДЕО ДНЯ

Де б ви не були – вдома, на роботі чи на відпочинку, якщо у вас є доступ до мережі інтернет, ви можете знайти необхідну інформацію з актуальних правових питань. Для цього слід зайти безкоштовний  інформаційний ресурс WikiLegalAid за адресою: wiki.legalaid.gov.ua.

Правова вікіпедія створена Координаційним центром з надання правової допомоги у 2016 році. Над її створенням працювали понад 600 фахівців системи надання безоплатної правової допомоги з різних регіонів України.   

Реклама
Читайте також:
Як на Закарпатті втілюють реформу децентралізації

У базі правових консультацій міститься понад 1500 консультацій на найактуальніші правові питання. Окрім правової інформації тут міститься судова практика та зразки правових документів.

Реклама

Інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. WikiLegalAid можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Адже консультації підготовлені так, щоб було зрозуміло не лише фахівцям, а й людям без юридичної освіти.

Щоб скористатися базою правових консультацій необхідно ввести в пошукову строку на головній сторінці «WikiLegalAid» ключове слово або частину слова (корінь слова) і поставити знак «*», що звузить пошук. Пошук видає перелік консультацій, які містяться в базі.

Здійснення пошуку також можливе через структуру категорій «WikiLegalAid» за галузями права. Скориставшись таким шляхом пошуку можна побачити всі галузі права, за якими містяться правові консультації в базі.

Реклама

Тож якщо ви потребуєте правової допомоги, скористайтесь пошуковою правовою вікіпедією, або зверніться до фахівців системи БПД чи зателефонуйте за єдиним контакт-номером 0800213103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в Україні).

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно