Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вперше за 20 років дорожники почали ремонтувати важливу транспортну артерію Закарпаття

Вперше за 20 років дорожники почали ремонтувати важливу транспортну артерію Закарпаття

Вперше за 20 років дорожники почали ремонтувати важливу транспортну артерію Закарпаття

Протяжність регіональної автомобільної дороги державного значення Р-21 Долина-Хуст км 44+983 - км 128+770 в межах Закарпатської області становить 83,8 км. Дорога проходить по території двох районів (Міжгірський і Хустський) і з’єднує Закарпатську та Івано-Франківську області. Вона забезпечує рух транспортних потоків з територіальних автодоріг державного значення: Т-07-18 Н.Ворота-Воловець-Міжгір’я, Т-07-20 Міжгір’я-Синевир, Т-07-24 Синевир-Синевирська Поляна з під’їздом до Національного природного парку “Синевир” (“Синевирське озеро”).

ВІДЕО ДНЯ

Останні капітальні ремонти проводилися до 2000 року. На початок 2020 року стан автодороги Р-21 Долина-Хуст вимагав проведення поточного середнього ремонту на всьому її протязі.

Читайте також:
На Закарпатті бригада жінок будує дорогу
Реклама

Роботи на  дорозі розпочаті з кінця квітня поточного року. Ремонтом охоплена ділянка від села Торунь до смт. Міжгіря протяжністю 31,917 км. Тут можна бачити багато сучасної техніки та цілодобову роботу. В селах Майдан та Сойми, а також у Міжгір’ї виконавець робіт компанія ПБС ремонтує дорожнє покриття: на ділянці ремонту вже проведено холодний ремікс основи дорожнього одягу з додаванням нового матеріалу довжиною 27,5 км., влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону товщиною 10 см на 24 км.

Завершено ремонт 24 малих мостів та завершуються роботи з ремонту 3 середніх мостів. Влаштовано 60 метрів габіонних низових підпірних стінок на 7 ділянках підмивання. По всій протяжності відновлено кювети. Йдуть роботи з влаштування тротуарів. Об’єкт планується завершити і ввести в експлуатацію в поточному році.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно