Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Петра Порошенка госпіталізували

Петра Порошенка госпіталізували

П’ятого президента України Петра Порошенка, у якого раніше виявили коронавірус, 3 жовтня госпіталізували з двобічним запаленням легень. Ексглава держави перебуває у столичній лікарні. Про це повідомила дружина політика Марина Порошенко, а також на сторінці "Європейська Солідарність" у Facebook. COVID-19 також підтвердили в його доньки.

ВІДЕО ДНЯ

"Сьогодні з COVID-19 борються мій чоловік і наша дочка. Петро Олексійович госпіталізований в одну з київських лікарень, яка лікує хворих на коронавірус. Незважаючи на те, що мій чоловік має двобічне запалення легень, він має сильну волю і демонструє її в боротьбі з хворобою. Він чітко дотримується прописаного протоколу лікування", – розповіла Марина Порошенко.

Читайте також:
Петро Порошенко заразився коронавірусом
Реклама

Вона також зауважила, що ситуація в лікарнях Києва – вкрай погана. "Минуло пів року – влада жодних висновків не зробила. І маємо результат: лікарі вже на межі виснаження, хоч роблять усе можливе. В лікарнях не вистачає ліжок для хворих на коронавірус, кисневих концентраторів, реанімаційного обладнання. А зі спеціального фонду АнтиCOVID не закуплено навіть жодного апарату ШВЛ", – сказала дружина Порошенка. Марина Порошенко також побажала українцям бути здоровими.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно