Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Горіла квартира і будинок: вогнеборці розповіли про пожежі на Тячівщині

Горіла квартира і будинок: вогнеборці розповіли про пожежі на Тячівщині

Горіла квартира і будинок: вогнеборці розповіли про пожежі на Тячівщині
ВІДЕО ДНЯ

7 жовтня на території Тячівського району сталося дві пожежі в житловому секторі. Від вогню постраждали приватний будинок та квартира в багатоповерхівці. Перший виклик надійшов до оперативно-рятувальної служби Закарпаття о 08:26. Мешканці вул. Центральної в с. Теребля повідомили, що горить сусідній житловий будинок.

Як з’ясувалося пізніше, загорання виникло в підсобному приміщенні. Закоротив холодильник, який стояв під дерев’яною драбиною, і з нього вогонь поширився на горище. Вогнеборці з місцевої пожежної команди с. Чумалево та 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, що прибули на місце, о 08:53 локалізували пожежу та через 10 хвилин, о 09:03, остаточно її ліквідували. Стихія встигла знищити покрівлю на площі 20 кв.м та домашнє майно.

Реклама

Того ж дня о 10:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в квартирі багатоповерхового житлового будинку, розташованого в смт Тересва. Власник помешкання разом із братом готували їжу на саморобній електричній плитці. Коли побачили пожежу, то злякалися і втекли на вулицю.

Читайте також:
Через відсутність дороги рятувальники пішки йшли гасити пожежу
Реклама

Про загорання повідомили сусіди, адже димом заповнило всі поверхи будівлі. Над ліквідацією вогню працювали бійці місцевої пожежної команди смт Тересва та пожежного підрозділу м. Тячів. Спільними зусиллями вони загасили полум’я вже об 11:15. Стихія пошкодила диван, вікно та стіну кімнати.

"В обох випадках остаточну причину виникнення пожеж та суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи", – зазначили в У ДСНС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно