Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Коли слова не розходяться з ділом

Коли слова не розходяться з ділом

Жителі мікрорайону Пентагон все ж дочекалися заміни сітки в славнозвісному «квадраті».

ВІДЕО ДНЯ

У кожному мікрорайоні Мукачева є своя історія і знакові місця. Для мікрорайону Пентагон – це, звичайно, спортивний майданчик, який розташований у самісінькому центрі житлового масиву. В народі цю площадку прозвали «квадратом».

Вже не одне покоління мукачівців, яке виросло в цих місцях, проводило своє дозвілля на цьому майданчику. Діти та юнаки залюбки ганяють тут шкіряного м’яча.

Реклама
Читайте також:
Василь Гарагонич: "Якщо берусь за якусь справу, то ґрунтовно і з повною віддачею"

Майданчик, який став символом цілого мікрорайону, останніми десятиліттями перебуває не у найкращому стані. Металеве огородження у багатьох місцях зазнало чималих пошкоджень, утворились величезні дірки у сітці.

Реклама

Понівечений паркан не давав спокою і місцевим мешканцям, які паркують свої автівки поруч із майданчиком. М’ячі не раз вилітали за межі «квадрату» та пошкоджували автомобілі. Зрештою, мешканці почали шукати варіанти вирішення проблеми.

Звернулись із проханням до кандидата у депутати в Мукачівську міську раду від мікрорайону Пентагон Василя Гарагонича з пропозицією допомогти у розв’язанні проблеми.

Коли слова не розходяться з ділом – 01
Реклама

Робота над заміною сітки

За два тижні питання зрушило з мертвої точки. Знайшлись небайдужі мукачівці, які допомогли з сіткою для майданчика, а місцеві мешканці, у співпраці з громадськими активістами, натягнули сітку по периметру майданчика.

У коментарі в соціальній мережі Фейсбук Надія Кейк зазначила: «Відразу видно ґаздів. Справді, поки одні горе-кандидати в депутати, які, при цьому, проживають у нашому мікрорайоні, ба більше, їхні діти граються на цьому майданчику, лише ходять із обіцянками і фотографуються, порядні ґазди не словом, а ділом показують свої благі наміри».

Дякуючи за заміну сітки, інша місцева мешканка Пентагону Оксана Корчемна, зокрема, зазначила: «Дітям можна грати спокійно у футбол і не боятися, що м’ячі вилітатимуть за територію! Успіхів у щирих, добрих справах!»

Коли слова не розходяться з ділом – 02

Мешканці мікрорайону Пентагон висловлюють свою щиру вдячність Токарю Іллі (кандидату на посаду Мукачівського міського голови), Гарагоничу Василю (кандидату у депутати в Мукачівську міську раду) та Сергію Немйо (кандидату у депутати в Мукачівську міську раду) за плідну співпрацю з організації заміни сітки в славнозвісному пентагонівському квадраті.

Коли слова не розходяться з ділом – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно