Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті трапилась трагедія

На Закарпатті трапилась трагедія

Вчора, 1 листопада, близько 19:00, до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у місті Рахів. Свідок ДТП повідомив, що після наїзду на пішохода, водій на автомобілі зник з місця автопригоди.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції, працівники якої встановили, що рухаючись автодорогою «Мукачево-Рогатин», неподалік автозаправної станції у місті Рахів, водій допустив наїзд на пішохода – 48-річного жителя райцентру. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Читайте також:
В Ужгороді хлопець скоїв аварію і втік
Реклама

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. На пошуки водія-втікача було задіяно особовий склад Рахівського відділення поліції.

Винуватця аварії розшукали. Поліцейські з’ясували, що наїзд на пішохода скоїв 42-річний житель райцентру. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік на автомобілі «ВАЗ-2108», не впорався з керуванням та збив потерпілого.

Реклама

Наразі водія затримали у порядку статті 208 КПК України. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває досудове розслідування.

На Закарпатті трапилась трагедія – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно