Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ринок "Краснодонців" частково закритий на карантин: чим закінчився протест

Ринок "Краснодонців" частково закритий на карантин: чим закінчився протест

Ринок "Краснодонців" частково закритий на карантин: чим закінчився протест

Підприємці, які продають на ринку Краснодонців, вимагали пояснень, чому їх не пускають на роботу. Про це розповів учасник зібрання Роман Шип. Каже: близько 100 людей майже 3 години чекали директора, щоб дізнатися, чому їхні відділи на ринку мають бути зачинені.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці кількість учасників на мітингу не фіксували, розповіла речниця Нацполіції в області Інеса Манзулич-Іванова. Роман Шип пояснив: вранці 3 листопада люди прийшли на роботу, проте зустріли зачинені ворота.

Маріанна Морозова також проти припинення роботи її відділу. Жінка продає одяг. Розповідає: навесні отримала компенсацію. "Збитків не було, бо нам тоді держава по 3 тисячі повернула. Хто звертався – повернули. Я отримала 3 тисячі за один та другий місяць. А тепер ми знову будемо сидіти?", — каже жінка.

Реклама
Читайте також:
Протест на ринку "Краснодонців" в Ужгороді: підприємці вимагають пояснень

"Ринок відноситься до міста, а територія районна. І тепер до кого нам претензії висувати? — питає Євген Гутлебет. — До районної чи до міста? Чи до кого нам звертатися? Ми знову до нового року сидітимемо на карантині. У людей чимало сезонного товару".

Реклама

Директор ринку Андрій Шкрібляк до людей не вийшов, лише його представники. Із журналістами зустрітися погодився. За його словами, ринок належить до території Баранинської ОТГ, тобто це Ужгородський район. Тому вони виконують рішення держкомісії щодо нового епідемічного зонування.

Андрій Шкрібляк сказав, що підприємців розуміє і він у першу чергу зацікавлений у тому, щоб він працював. За його словами, працювати можуть лише ті, хто торгує продуктами харчування, хімією та засобами гігієни. Докладніше – у сюжеті "Суспільне Закарпаття".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно