Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Австрія повертає жорсткий карантин

Австрія повертає жорсткий карантин

У суботу уряд Австрії оголосив про повернення до більш жорстких обмежень, включаючи закриття шкіл і другорядних магазинів, щоб стримати другу хвилю коронавірусу. Про це повідомляє The Local. Уряд Австрії вирішив, що попередні обмеження, які почали діяти 3 листопада, недостатньо ефективні. Тому Австрія з вівторка повертає суворий локдаун. Заходи будуть діяти як мінімум до 6 грудня. Оголошуючи локдаун, канцлер Австрії Себастіан Курц заявив, що "жорстка ізоляція" необхідна, оскільки "кожен соціальний контакт — це занадто багато". "Моя наполеглива вимога на найближчі тижні така: ні з ким не зустрічатися. Кожен соціальний контакт — це занадто багато", — сказав Курц, наголосивши на необхідності "радикальних" дій. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Одна із європейських країн на місяць запроваджує жорсткий карантин

За його словами, влада більше не може відстежувати 77% нових випадків зараження. Нові заходи включають денну комендантську годину на додаток до вже діючої нічної комендантської години. Всі повинні залишатися вдома за обмеженою кількості винятків. Виходити з дому буде дозволено для покупок або відвідування аптеки, а також відвідування лікаря і церкви. Людям буде дозволено виходити з дому "для душевної і фізичної релаксації", тобто можна займатись фізичними вправами на свіжому повітрі і вигулювати собак. Поїздки на роботу/навчання будуть дозволені, "якщо вони необхідні". Також влада обмежила контакти громадян, дозволивши їм протягом дня зустрічатися з однією людиною крім сім’ї — партнерами, родичами чи опікунами. 

Реклама

Перукарні, косметологічні і масажні салони зачиняються. Всі місця відпочинку і букмекерські контори повинні закритися разом з усіма магазинами, які продають другорядні товари, такі як одяг. Заправні станції, тютюнові магазини, банки, кіоски, супермаркети, аптеки і магазини велосипедів можуть як і раніше працювати. Всі, хто може працювати з дому, зобов’язані це робити. Якщо робота на дому неможлива, необхідно завжди дотримуватися дистанції в один метр.

Нагадаємо, що сусідня країна послаблює суворі обмеження: що дозволили.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно