Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чорна п’ятниця 2020: коли магазини робитимуть знижки

Чорна п’ятниця 2020: коли магазини робитимуть знижки

Чорна п’ятниця 2020 року припадає на 27 листопада. До цього дня магазини традиційно роблять знижки і розпродажі. В Україні "обвал цін" очікується в період з 23 по 29 листопада. Однак через пандемію коронавірусу чорна п’ятниця в основному буде проходити онлайн. Зробити вигідне придбання можна буде практично в будь-якій категорії – від одягу до цифрової техніки.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільші знижки Чорної п’ятниці – 2020

За прогнозами експертів, найбільші знижки очікуються на такі товари, як телевізори з підтримкою 4K і 6K, ігрові приставки, геймпади, гаджети для "розумного дому", акустичні системи, професійні камери, а також персональний транспорт.

Реклама

Історія Чорної п’ятниці

Батьківщиною Чорної п’ятниці є США. Цей день припадає на п’ятницю після Дня подяки і відкриває різдвяний сезон розпродажів. Звичай встановився ще в 19 столітті. Сам термін "чорна п’ятниця" з’явився в 1966 році Філадельфії і спочатку позначав сильні затори на дорогах після Дня подяки.

Реклама
Читайте також:
Чорна п’ятниця у Мукачеві: де шукати знижки

Зараз назва дня розпродажів пояснюється виразом in the black ("позитивний баланс" – на противагу in the red), що означає, що продавці цього дня "виходять у плюс".

Чорна п’ятниця в Україні

Реклама

В Україні Чорну п’ятницю відзначають із 2013 року. Згідно з дослідженням 2018 року від Black Friday Global, у якому взяли участь 12 тисяч осіб з 55 країн світу, в нашій країні від Чорної п’ятниці можна отримати одну з найбільших вигод у світі: перше місце в цьому рейтингу має США, друге – Україна, третє – Канада.

Зазвичай розпродаж триває на вихідних. А понеділок після Чорної п’ятниці називають "кіберпонеділком", оскільки період великих знижок триває в інтернет-магазинах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно