Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фільми 2021: найбільш очікувані прем’єри року

Фільми 2021: найбільш очікувані прем’єри року

Більшість фільмів 2020 року через пандемію коронавірусу перенесено на 2021 рік. Тому цей рік обіцяє бути унікальним у плані кінопрокату. Якщо хвороба не вноситиме свої корективи, то переглянути онлайн фільми можна буде на різну тематику: блокбастери, комедії, фентезі та ін.

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання PMG.ua підготувало підбірку найбільш очікуваних фільмів 2021 року.

Читайте також:
Фільм, який знімали на Закарпатті, виграв нагороду на кінофестивалі у Великій Британії
Реклама

Чорна вдова

Фільм розповідає історію Чорної вдови, яка входить в елітну команду "Месників". Її справжнє ім’я – Наташа Романова. У минулому російська шпигунка, яка, після серії надсекретних дослідів, змогла отримати неймовірну силу, швидкість і спритність.

Дата виходу: 6 травня (Увага! Дати прем’єр можуть змінюватись у зв’язку із запровадженими карантинними заходами).

Реклама

007: Не час помирати

25 фільм за рахунком про Бонда. Головний герой залишив службу і насолоджується спокійним життям на Ямайці. Однак до нього приїжджає його приятель з ЦРУ Фелікс Лайтер і просить допомоги у порятунку викраденого вченого. Завдання виявляється небезпечнішим, ніж здавалося. В результаті Бонд йде по сліду загадкового лиходія, озброєного новими небезпечними технологіями.

Дата виходу: 1 квітня.

Реклама

Дюна

Є фільми 2021 року, які, як прогнозують, будуть номінуватися на премію Оскар. Кінознавці зазначають, що "Дюна" саме такий.

В майбутньому людство підкорило далекі планети, однією з яких є Арракис. Вона є головним сховищем спайса – речовини, яке вважається найважливішим у Всесвіті. Саме тому за панування на планеті борються могутні сім’ї.

Дата виходу: 1 жовтня.

Форсаж 9

Дія фільму розгортається після подій, що відбулися в попередній частині фільму. Домінік Торетто давно відійшов від справ і став порядним сім’янином. Однак, в його спокійне і розмірене життя несподівано втручається кібертерористка Сайфер. Злочинниця вирішує помститися головному герою за всі провали, використовуючи як зброю для вбивства його власного брата Джейкоба.

Дата виходу: 27 травня.

Реклама

Матриця 4

Фільм продовжує історію обраного на ім’я Нео, який зумів приборкати підступний штучний інтелект, котрий використовував людську расу як джерело енергії, і заповнював їх свідомість ілюзіями.

Про фільм мало що відомо, окрім того, що в ньому повернуться Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс. Перший в інтерв’ю стверджував, що сценарій у картини вийшов чудовим і при іншому розкладі він ніколи б не погодився в ньому зніматися.

Дата виходу: 23 грудня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно