Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рано-вранці спалахнули дві пожежі: загорілась лазня і будинок

Рано-вранці спалахнули дві пожежі: загорілась лазня і будинок

Рано-вранці спалахнули дві пожежі: загорілась лазня і будинок
ВІДЕО ДНЯ

Вчора вранці, 27 січня, ужгородським вогнеборцям довелося гасити дві пожежі в житловому секторі, причому майже одночасно. Перше повідомлення про пожежу в житловому будинку, що на вул. Гагаріна в Ужгороді, надійшло до Служби порятунку Закарпаття о 05:10. Про пожежу повідомила сама 80-річна власниця оселі. Старенька прокинулася від ядучого диму й, зрозумівши, що в хаті щось горить, відразу поспішила на вулицю, де й негайно набрала "101".

Як повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області, через кілька хвилин після виклику на місці події працювали бійці ДСНС 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ужгорода. Рятувальникам знадобилося шість хвилин для того, аби приборкати полум’я й не дати йому поширитися далі однієї кімнати.

Реклама

Повна ліквідація пожежі на площі 17 кв. м тривала до шостої ранку. Вогнем були знищені наявні там речі домашнього вжитку та обігрівач. До слова, останній мабуть і став причиною загорання, оскільки бабця його активно використовувала для обігріву житла.

Читайте також:
12 чоловік рятували будинок від знищення вогнем: на Хустщині вирувала велика пожежа
Реклама

А близько 5 години ранку стурбовані мешканці села Циганівці Ужгородського району у телефонному режимі повідомили рятувальників, що поруч майже вже повністю охоплена вогнем лазня. За вказаною адресою прибули бійці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

Пожежу за годину було повністю ліквідовано. Хоча лазня майже повністю згоріла, однак житловий будинок, розташований поруч, вдалося врятувати від знищення вогнем. В обох випадках остаточні причини виникнення пожеж та збитки від них встановлюють компетентні служби. 

Нагадаємо, що днями у Хустському районі горіло господарство

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно