Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Для закарпатців озвучили термінове попередження

Для закарпатців озвучили термінове попередження

За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, вранці, вдень та ввечері 8 лютого на більшій частині території області очікуються значні дощі, в горах місцями з мокрим снігом. Подекуди посилення вітру поривами 15-20 м/с. В горах місцями: ожеледь, туман, налипання мокрого снігу, хуртовини (І рівень небезпечності, жовтий).

ВІДЕО ДНЯ

8 лютого по області очікується чергове потепління, з підвищенням температури повітря в горах до плюсових температур, значні дощі, танення снігу.

Читайте також:
Чи скоро закінчаться холоди та коли по-весняному потепліє
Реклама

8-9 лютого на річках області, на фоні високої водності, очікується відновлення підвищення рівнів води на 0,5-1,2 м, на більшості річок в межах корінних русел (без негативних наслідків).

Вихід води на заплаву очікується на р. Латориця у м. Мукачево та р. Стара у с. Зняцево (рівень небезпеки жовтий). В нижніх течіях р. Латориця у м. Чоп, збережеться високий шар води на заплаві (рівень небезпеки жовтий). В нижніх течіях р. Боржава, утримається вода на заплаві з повільним підвищенням рівня води, з підтопленням автодороги місцевого значення Шаланки - В. Ком’яти, можливе підтоплення сільгоспугідь сіл Заріччя, Сільце, Кам’янське, В. Ком’яти, М. Ком’яти (рівень небезпеки помаранчевий).

Реклама

Очікується формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав.

Подальше похолодання призупинить розвиток паводкових процесів на річках Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно