Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Шоу "Мастер Шеф Професіонали": відомо, чи увійшов мукачівець до 20-ки проєкту

Шоу "Мастер Шеф Професіонали": відомо, чи увійшов мукачівець до 20-ки проєкту

Шоу "Мастер Шеф Професіонали": відомо, чи увійшов мукачівець до 20-ки проєкту

У суботу, 13 лютого, на відбувся другий випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3. Судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська обрали двадцятку кращих кухарів, які будуть боротися за головний приз. Досвідченим кухарям потрібно було приготувати по п’ять амісбушів (маленька легка закуска, подається як комплімент від шеф-кухаря перед подачею основних страв). Ще на етапі кастингу учасники отримували пов’язки жовтого, червоного, синього або зеленого кольору. Кожен колір — перевірка на якості, яких, на думку суддів, не вистачає учасникам. Профі, яким дісталися сині пов’язки, працювали з монопродуктами. Вони розділилися на три команди, а під коробками знайшли лише один продукт, із якого потрібно приготувати кулінарний моношедевр. Команда синіх складалася з трьох учасників: Елеонори Баранової, Ігоря Міщенка та Руслана Яковлева. Під своєю коробкою вони знайшли цікавий монопродукт — гарбуз. За годину учасники приготували копчений гратен з гарбуза з винним соусом та карамелізованим насінням. Ектор наголосив, що візуально страва виглядає не ідеальною через вибір тарілки, а от смак вдався професіоналам на всі 100%. Тож, мукачівець, Ігор Міщенко потрапив до 20-ки кулінарного шоу та боротиметься за головний приз.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Шеф-кухар із Мукачева бере участь у шоу "Мастер Шеф. Професіонали"

Довідка: Ігор родом з Мукачева, йому 32 роки. На кухні працює ще з часів навчання на першому курсі училища. Став кухарем, бо мама сказала, що завжди буде ситим, а він завжди голодний. Перше місце роботи – чебуречна. Потім опинився в піцерії, далі потрапив на кухню ресторану. Багато вчився і пробував різну їжу по ресторанах. Роботи не боїться. Може приготувати страву за фото або описом. Уже 10 років є шеф-кухарем ресторану «Бульвар». Крім того входить до атестаційної комісії ПТУ, у якому навчався. Володіє власною м’ясною крамницею на ринку.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно