Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гарні привітання з 8 Березня своїми словами: поздоровлення та побажання жінкам

Гарні привітання з 8 Березня своїми словами: поздоровлення та побажання жінкам

Гарні привітання з 8 Березня своїми словами: поздоровлення та побажання жінкам

Шукаєте з 8 Березня привітання? Тоді читайте гарні поздоровлення у прозі українською мовою.

ВІДЕО ДНЯ

Привітання з 8 Березня мамі, люблячій дружині, дорогій доньці, подрузі, дівчині, колезі має бути пронизливим, таким, щоб воно викликало захоплення. Звісно, якщо у вас є певні поетичні здібності, то варто заримувати кілька рядків, включивши у них обов’язково якісь пам’ятні моменти, дати, події. Тоді та, якій адресоване привітання, буде впевнена, що це саме ви його писали і вклали у віршовані рядки всю душу.

Якщо ж скласти віршовані рядки не вдається, тоді доречним буде привітання з 8 Березня своїми словами. У нашій статті ми підготували привітання українською мовою з Міжнародним жіночим днем, які обов’язково сподобаються всім жінкам.

Реклама
Читайте також:
8 березня 2021 року: чи буде цей день офіційним вихідним

Привітання мамі

Дорога і найрідніша у світі мамо! Я щиро вітаю Тебе зі святом 8 Березня. Прийми, дорогенька, доземний уклін за турботу і ласку, які ти даруєш мені щодня.

Реклама

Я щиро молю Бога послати Тобі міцне здоров’я на багато-багато років.

Будь завжди щаслива, радій, посміхайся.

***

Реклама

Ненько моя! Я доземно вклоняюся у подяці за всю турботу та любов, яку даруєш ти мені щодня.

Зі святом! Нехай твоя краса цвіте віки. Будь завжди щаслива і здорова. Нехай всі твої дні будуть наповнені приємними турботами, усмішкою та любов’ю.

З 8 Березня – привітання жінкам-колегам

Колектив жінок нашої компанії вітаю з Міжнародним днем 8-ме Березня і бажаю усім гарного настрою, міцного здоров’я, добробуту, щасливої долі, сімейної радості, удачі та здійснення заповітних мрій.

Будьте завжди чарівними, загадковими, щирими і доброзичливими, прикрашайте життя чоловіків своєю ерудицією і принадливістю, мудрістю і дбайливістю, працьовитістю і терпеливістю.

Хай буде завжди сонячно у Ваших душах і в оселях. Зі святом Вас, дорогі жінки!

***

Знову до нас прийшло радісне свято жінок. Тож вітаю усіх працівниць з Міжнародним жіночим днем і бажаю міцного здоров’я, радості, добробуту і щасливого сьогодення та кращого майбуття.

Реклама

Ми, чоловіки, гордимось Вами, цінуємо Вашу працю, дорожимо Вами. Хочемо, щоб Ви раділи, частіше посміхались, берегли свою природню красу, чарували чоловіків й дарували їм найніжніші почуття. Ви завжди будете окрасою нашого колективу. Зі святом Вас!

Вітання з 8 Березня жінкам своїми словами

Милі жінки! Дорогі матері, подруги, бабусі!

Вітаю зі святом Весни Вас! Бажаю Вам світлого прекрасного свята, море квітів та посмішок. Ніколи не втрачайте бажання подобатися, бути цікавими і привабливими і нехай у Вас на це завжди бракує часу! Бажаю

Нехай у кожної з Вас буде турботлива, вірна рука, на яку можна спертися. Будьте терплячі, вмійте любити, прощати і не втрачайте надій!

***

Усіх жінок колективу вітаю з першим весняним святом Восьме березня і бажаю міцного здоров’я, щастя, добра, успіхів, злагоди й миру.

Бажаю Вам, дорогі, щоб у радощах проходило Ваше життя, щоб праця насолодою була. Нехай щаслива доля завжди Вам посміхається, а Бог благословляє на добро і любов.

Реклама

***

Жінка на землі велику місію виконує. Їй Господь Бог визначив особливу роль. Ось поміркуймо: жінка – мати, трудівниця, порадник, кохана, продовжувач роду людського, оберіг сімейних традицій, вихователь молодого покоління. І це не весь перелік обов’язків. Тому все це зобов’язує нас, чоловіків, любити, поважати жінок, гордитись ними, дарувати частіше квіти та приділяти увагу.

Тому від імені всіх чоловіків я вітаю усіх наших жінок зі святом і бажаю тільки щастя, здоров’я, добра, миру, успіхів у добрих справах.

Будьте завжди з нами, творіть добро в ім’я процвітання, підтримуйте чоловіків у їх праці на благо нашої України.

***

Кожен з нас весні радіє, бо пробуджується природа, зеленіють ліси, розквітають квіти, змінюється пейзаж.

З нагоди наступаючого свята 8 Березня вітаємо кращу половину людства з Міжнародним жіночим днем і бажаємо здоров’я, щастя, сил і енергії, впевненості у краще майбутнє.

Реклама

Зі святом 8 Березня.

***

Дорогі і милі матусі, дружини, доньки! Щиросердечно вітаю Вас зі святом весни.

Нехай збудуться материнські надії на мир, добробут кожної сім’ї, на щастя кожного громадянина нашої Вітчизни. Хай збудуться наші надії на мирне співіснування і порозуміння народів усього світу!

Дорогі жінки! Ми, чоловіки, добре знаємо, що саме завдяки Вам ми стали батьками, дідусями, завдяки Вам в наших домівках чути голоси дітей, завдяки Вам звучать весільні тости і тільки з Вашою допомогою долаємо всі незгоди і проблеми.

Тож дай Боже кожній із Вас особистого щастя, міцного здоров’я, надійних і вірних друзів, коханих чоловіків, Божої ласки на кожну мить Вашого життя!

Привітання жінок-медиків з 8 Березня

Медичних працівників вітаємо з Міжнародним жіночим днем, який відзначається у цілім світі. Це свято весни і краси, свято добра і радості, любові і натхнення. Воно заслужено визначене для найкращої людської статі – Жінок.

Реклама

Жінки у суспільстві прикрашають життя, роблять його дивовижним. Наші жінки стоять на варті здоров’я, піклуються про тих, хто найбільше потребує допомоги. Тож ваша благородна праця високо цінується, поважається усіма людьми.

З нагоди Вашого свята ми висловлюємо Вам щирі побажання добра і щастя, здоров’я і чарівності, успіхів у праці, здійснення мрій, бажань, і, звичайно, любові, бо на ній тримається планета життя.

***

Весь жіночий персонал лікарні сердечно вітаємо з настанням весни, а з нею і свята 8 Березня.

Медичну галузь не можна уявити собі без праці жінок. Ви тут найбільш затребувані за милість і щедрість душі, сердечність, ласкавість, вміння і талант. Ви за покликом душі працюєте, рятуєте від хвороб, даруєте радість життя, вселяєте віру й надію.

За це вдячні Вам пацієнти, цінують Ваш професіоналізм і самовідданість. Саме Вам – наша подяка, любов, повага і вдячність.

Хай свято принесе Вам тільки приємні сюрпризи, стане відліком нових перемог, досягнень, зростання добробуту.

Реклама

Зі святом 8 Березня!

Картинки на 8 Березня

Гарні привітання з 8 Березня своїми словами: поздоровлення та побажання жінкам – 01

Картинки з 8 Березня 2021

Гарні привітання з 8 Березня своїми словами: поздоровлення та побажання жінкам – 02
Гарні привітання з 8 Березня своїми словами: поздоровлення та побажання жінкам – 03

Привітання з 8 Березня тещі

Люба моя тещо, щиро вітаю зі святом 8 Березня. Я дуже ціную Вашу турботу і любом. Бедьте же ви завжди щасливими і здоровими.

***

Реклама

Теща моя люба, теща моя мила,

Будь завжди здорова і щаслива!

Хай цвіте для тебе ця весна красива,

Та буде щоденно із грошей злива!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно