Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відкрили нову поліцейську станцію

У Мукачеві відкрили нову поліцейську станцію
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 19 лютого, у Мукачеві офіційно відкрили нову поліцейську станцію та передали ключі від службових автомобілів «Renault Duster» поліцейським офіцерам громади. Мукачівська об’єднана територіальна громада – перша в області, де поліцейські офіцери  приступили до  служби вже у «повному екіпіруванні». 

Під час заходу голова Мукачівської міської ОТГ Андрій Балога вручив ключі від двох нових кросоверів чотирьом офіцерам та презентував поліцейську станцію, яка оснащена необхідною оргтехнікою, доступом до службових баз, до камер відеонагляду, розміщених  на території  усієї громади. 

Реклама
Читайте також:
Нацгвардія розпочала патрулювання на вулицях Мукачева

Транспортні засоби, якими  від сьогодні користуватимуться поліцейські офіцери, обладнані з дотриманням усіх сучасних вимог, які надають можливість якісно виконувати службові обов’язки та оперативно надавати допомогу мешканцям громади. Кожен автомобіль споряджений відеореєстратором, набором необхідних інструментів – бензопилою,  акумуляторним ліхтарем, тросом, пускозарядним пристроєм,  медичною сумкою.

Реклама

«Основний меседж проєкту – Я – тут! Офіцер громади готовий прийти на допомогу у будь-який момент, щоб  кожен мешканець міста чи села почувався максимально захищеним. Безпека і добробут в громаді -  це  те, чого ми прагнемо», – зазначив заступник начальника  поліції Закарпаття Роман Ус.

Як зауважили у відділі комунікаці поліції Закарпатської області, відтепер мешканці громади можуть розраховувати на допомогу та підтримку досвідчених  офіцерів, які після спеціального відбору, пройшли навчання та готові 24 години на добу бути поряд з громадою і першими стати на її захист.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно